Deputatul Ștefan Mușoiu a discutat cu ministrul transporturilor despre pasajul rutier de la Drajna

0

Deputatul Ștefan Mușoiu a avut în decursul acestei zile o întrevedere cu Răzvan Cuc, ministrul Transporturilor, iar unul dintre subiectele discutate a fost cel legat de posibilitatea fluidizării traficului rutier la trecerea la nivel cu calea ferată de la Drajna.
Pe 12 aprilie 2019 se va desfășura licitația pentru atribuirea studiului de fezabilitate pentru realizarea unui pasaj rutier pe DN 21 la Drajna.
Se speră ca în luma Mai să fie semnat contractul de atribuire, ulterior urmând a se scoate la licitație proiectarea și execuția acestui obiectiv. Dacă va fi respectat graficul impus de Ministerul Transporturilor, licitația pentru proiectare si execuție va fi desfășurată până la sfârșitul acestui an.
Anul trecut s-a realizat studiul de prefezabilitate care ulterior a fost supus avizării de către ministerele cu competențe în domeniu în vederea aprobării indicatorilor tehnico-economici.
Ștefan Mușoiu: “De foarte multe ori aceasta procedură este de durată și, având în vedere importanța acestui obiectiv, cred ca necesita o supraveghere mai atentă! De aceea am luat decizia de a monitoriza această investiție, în limita atribuțiilor ca parlamentar, si de a va informa cu privire la orice etapa in care se afla acest proiect”.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.