Deputatul Tinel Gheorghe a delimitat apele politice: corupţii şi incompetenţii sunt la PSD!

3

dsc04417

Periodicele conferinţe de presă ale deputatului liberal din Colegiul 4 Urziceni s-au transformat în peroraţii politice  prin care preşedintele PNL Ialomiţa vrea să convingă presa şi chiar îi ceartă pe jurnaliştii care nu înţeleg misiunea importantă pe care acesta o are la alegerile parlamentare. La ultima întâlnire cu mass media locală, deputatul a reclamat împrumutul din Trezorerie pe care Primăria Slobozia îl face pentru finalizarea investiţiei la parcarea subterană, în loc să se ocupe de izolarea blocurilor, o temă mai importantă în opinia sa. Mai mult, chiar: „E o afacere de partid, prin care firmele care susţin PSD-ul vor avea de lucru în această perioadă, iar ei, bănuiesc, intuiesc, vor avea bani în campania electorală. Acesta este mecanismul, acum avem şi logica pentru care PSD-ul a trâmbiţat că va face şi va drege cu această investiţie care nu se mai termină. Şi acum acuz public cei 6 mii de concetăţeni ai mei, din Slobozia, care au votat PSD-ul. Acuz public PSD-ul că derulează această investiţie pentru a finanţa campania electorală de anul acesta.” La remarca jurnaliştilor că banii pentru campania locală au fost suportaţi de stat şi că este de aşteptat ca să se întâmple la fel şi la parlamentare, preşedintele PNL Ialomiţa a răspuns că perioada de pre campanie a devenit mai importantă decât cea electoral, când „nu mai poţi să mişti nimic.”

Al doilea punct pe ordinea de zi a conferinţei PNL a fost „refuzul sistematc timp de două săptămâni” al Primăriei Slobozia de a elibera autorizaţii pentru instalarea a două corturi unde PNL vrea să strângă semnături pentru realizarea unui pasaj la Drajna. Deputatul Tinel Gheorghe susţine că dacă se mai întârzie eliberarea autorizaţiilor îi va face plângere penală primarului Adrian Mocioniu pentru abuz în serviciu. „Le e frică că vom câştiga noi capital politic? Să vină lângă noi! Galben cu roşu alături pentru a face acest pasaj!”

Al treilea subiect prezentat este legat de oraşul Fierbinţi Târg, unde Consiliul Local a pierdut procesul cu o societate sub-contractoare a unor servicii, către care instanţa a decis să se plătească 5,4 miliarde de lei vechi daune pentru nerespectarea unor contracte. „ Eu vă spun că aceasta este o afacere pur sânge PSD şi cu iz penal. Primarul localităţii are implicaţii şi este în conflict de interese. Este un cerc vicios acolo şi mă surprinde că dosarul acesta zace în sertarele instanţei, iar în civil procesul a continuat şi firma a avut câştig de cauză. Nu aş fi tăcut nici dacă consilierii liberali ar fi fost implicaţi.” La observaţia că aleşii PNL ar fi putut face sesizare şi să oprească procesul civil, pentru a nu mai fi executat bugetul local, deputatul s-a arătat indignat că li se poate găsi acestora vreo vină. Şi cum primarul liberal al Feteştiul a demonstrat că se poate finaliza un campus şcolar din surse nerambursabile, în timp ce alesul de la Fierbinţi a „ratat” o investiţie similară, preşedintele PNL Ialomiţa a fost întrebat ce părere are despre clauza pe care Primăria Feteşti şi primarul Gheorghe Catrinoiu şi-au asumat ani la rând să plătească 1,2 miliarde de lei vechi pentru organizarea Sărbătorilor Municipiului către firma Mix Muzic, indiferent dacă acestea se fac sau nu se fac. „Era Catrinoiu primar şi a semnat cu o firmă în care era asociat sau participant în firma respectivă? Cine nu-l opreşte pe Gafiţoi să renunţe la acest contract?”  

3 comentarii

  1. cretinel e penibil ca de obicei. e bine ca se da huta ca maimuta la circ fiindca in acest fel alegatorii se conving . cum p-ma-sii are tupeul sa acuze public pe cei care au votat psd???bun , rau e votul meu si nu ii dau lui socoteala! culmea tupeului si nesimtirii, a celui care a taiat pensii si salarii si a inchis spitale cot la cot cu pedelistii corupti de trista amintire! piei satana!

  2. Ca sa-i dam o lecție politrucului ar trebui sa nu mai voteze nimeni PNL în Ialomița la parlamentare . Asa scăpăm de el !!! și de parveniții din jurul lui !!!

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.