Deputatul Tinel Gheorghe face valuri în PNL Ialomiţa

6

DSC00165

Parlamentarul din Colegiul 4 Urziceni s-a erijat în candidatul liberalilor la preşedinţia Consiliului Judeţean Ialomiţa şi vrea să facă ordine în organizaţiile locale unite ale PNL şi PDL.
Într-o conferinţă de presă, co-preşedintele PNL Ialomiţa a declarat că îl va susţine pe Ioan Martin la Primăria Slobozia şi exclude posibilitatea ocupării funcţiei de vicepreşedinte în cazul în care PSD va obţine majoritatea voturilor ialomiţenilor. ”Voi merge de mână cu Ioan Martin prin oraş şi vom face campanie door to door la Slobozia. Victoria depinde în mare măsură şi de entuziasmul candidatului”.
Până la definitivarea listelor de candidaţi ai PNL Ialomiţa, deputatul Tinel Gheorghe a anunţat că au mai fost stabiliţi competitorii liberali la Borduşani şi la Fierbinţi, unde organizaţia locală a decis să meargă cu Viorel Gheorghe, fratele parlamentarului din Colegiul Urziceni:

Decizia ar fi delicată, dar nu fatală, apreciază co-preşedintele PNL Ialomiţa.

Tinel Gheorghe exclude plecarea vreunui primar PNL din partid şi a susţinut că în localităţile cu primari liberali aceştia vor candida pentru partid şi în nici un caz independenţi.
Clementina Tudor

6 comentarii

  1. Bre nea cretinele abia scaparam de alde matale si vrei sa vii iar la butoane?? ne crezi prosti sau ce? du-te dupa lenuta si fa-o presedinta de camera la jilava , lasa-ne in amarul nostru ca ne-am lecuit de voi

  2. plagiatu ca plagiatu dar mizeriile facute in anii de basism cum le sterge? acuma s-a curatat ca e in alt partid? trebe sa-i spunem bancul cu albinele : roiuuuu!!!!

  3. Cât tupeu are “realizatorul” ăsta tv.! Stau şi mă-ntreb dacă există vreun domeniu în care acest pupinbăsist să nu “exceleze”. Noi, ialomiţenii, ar trebui să fim duşi rău cu pluta şi să alegem asemenea jivine. Oare judeţul nostru să n-aibă oameni de valoare
    care să candideze ca independenţi?! Oricare candidat cu adevărat independent ar trebui ales fără reţinere în detrimentul politicienilor de rahat care au dus Ialomiţa spre dezastru din toate punctele de vedere. Simpla apariţie a unui candidat independent, întrucâtva cunoscut, ar duce în derizoriu orice apariţie a vreunui politician, oricâtă limbariţă ar avea. Trebuie să dovedim că ne-am deşteptat cu adevărat, să nu mai râdă lumea de ialomiţeni din cauza unui Tinel în “Las Fierbinţi”.

  4. La conferinţa de presă, acest “mare lider” anunţa cum va sesiza el premierul cu privire la nişte incompatibilităţi pe care le-ar avea prefectul şi subprefectul. Cu toată dragostea, vorba unui băsist miop, acest Tinel este ultimul om care să acuze pe cineva de ceva. Când erau ei, portocaliii, la putere, poate ne spune acest cameleon cu ce se ocupa el, ca să nu mai vorbim de megapenalul Cazacu. Ex-prefectul pedelist, cu toată aprecierea privind omenia de care a dat dovadă în multe cazuri, s-a dovedit a fi un megaescroc. Iată, recent, se pare că e implicat în falsificarea mierii de albine scoasă spre vânzare. O să vină să spună că el nu l-a susţinut pe Cazacu. Pe dracu! Îndrăgostitul ăsta de putere – văd că şi fratele său candidează la primăria din Fierbinţi – , se şi vede el făcând ordine prin judeţ, cum va umbla el de mână cu colegul său, moş Martin, şi vor face în aşa fel încât să cadă pe spate electoratul ialomiţean, recte cel slobozean. Nu cred că dl. Martin ar fi un primar rău, dar asocierea cu Tinel Gheorghe este acelaşi lucru cu “Garantat Vanghelie” pentru Ecaterina Andronescu. Sper ca nimeni să nu cadă în plasa acestui papagal ce se crede politician.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.