Deputatul Tinel Gheorghe solicită control administrativ la Prefectura Ialomița

2

DSC00314

Deputatul Tinel Gheorghe îi solicită Prim Ministrului să dispună un control administrativ la Instituția Prefectului Ialomița pentru a verifica dacă prefectul și subprefectul se află în conflict de interese cu funcțiile pe care le dețin.
În adresa către Dacian Cioloș se precizează că cei doi înalți funcționari publici sunt acționari în societăți comerciale, ceea ce crează premisele unor “suspiciuni rezonabile” privind încălcarea unor norme privind legalitatea, imparțialitatea și obiectivitatea actelor emise de cei doi.
Copreședintele PNL Ialomița, Tinel Gheorghe, mai spune că suspiciunile sunt legate de “posibilitatea de a exista contracte (..) care pot fi influențate prin natura pozițieie dominante pe care cei doi o ocupă în ierarhia publică județeană.”

2 comentarii

  1. La conferinţa de presă, acest “mare lider” anunţa cum va sesiza el premierul cu privire la nişte incompatibilităţi pe care le-ar avea prefectul şi subprefectul. Cu toată dragostea, vorba unui băsist miop, acest Tinel este ultimul om care să acuze pe cineva de ceva. Când erau ei, portocaliii, la putere, poate ne spune acest cameleon cu ce se ocupa el, ca să nu mai vorbim de megapenalul Cazacu. Ex-prefectul pedelist, cu toată aprecierea privind omenia de care a dat dovadă în multe cazuri, s-a dovedit a fi un megaescroc. Iată, recent, se pare că e implicat în falsificarea mierii de albine scoasă spre vânzare. O să vină să spună că el nu l-a susţinut pe Cazacu. Pe dracu! Îndrăgostitul ăsta de putere – văd că şi fratele său candidează la primăria din Fierbinţi – , se şi vede el făcând ordine prin judeţ, cum va umbla el de mână cu colegul său, moş Martin, şi vor face în aşa fel încât să cadă pe spate electoratul ialomiţean, recte cel slobozean. Nu cred că dl. Martin ar fi un primar rău, dar asocierea cu Tinel Gheorghe este acelaşi lucru cu “Garantat Vanghelie” pentru Ecaterina Andronescu. Sper ca nimeni să nu cadă în plasa acestui papagal ce se crede politician.

  2. Pe cand niste controale si pentru Tinel Gheorghe referitoare la cum si-a pus consoarta notarita in buza Bucurestilor la Tunari, la lucrarea lui de doctorat, la buticurile din Fierbinti, la abuzurile facute pe cand era staroste cu pdl-ul ? Asta cand se trezeste se gandeste cui sa mai ceara demisia …grozava ocupatie …

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.