Deși este foarte aproape de o nouă interdicție, primarul Urziceniului se răzbună pe viceprimarul care i-a ținut locul cât a vizitat DNA-ul!

0

Gâlceava administrativă din executivul primăriei şi consiliul local Urziceni este perpetuă şi a condus la o situaţie cel puţin ciudată la nivelul unei administraţii publice municipale.  Viceprimarul Liviu Cazan a fost scos din birou, cu indicaţia de a-şi desfăşura programul de lucru, de 8 ore zilnic, pe stradă: “Dacă domnul viceprimar sta 8 ore acolo, am zis să nu se întâmple ceva, emanaţii de gaze, şi să-l scoatem un pic la aer, iar biroul dumnealui va fi lângă taxe şi impozite, să fie mai aproape şi activitatea mai eficientă. După care ne-a făcut o solicitare, aleargă zilnic 15 km pe zi, îl cred, nicio problemă, dar poate ar fi mai bune rolele, pentru pregătirea fizică, iar pentru iarnă poate mai bune ar fi patinele, schiurile, eu ştiu? Ce doriţi?”,  a trasat sarcini cu nonşalanţă primarul Constantin Sava, după care a promis că nu mai participă la ședințele de consiliu local. Apoi a apostrofat un jurnalist: “de ce râzi, mă, ziaristu’ lu’ pește”?

Ședința de consiliu a continuat cu o sumă de proiecte de hotărâre, majoritatea respinse de PSD-ALDE, spre uimirea asistenţei, angajaţi ai primăriei. Miraţi au fost şi consilierii PNL care îşi dădeau coate din priviri în timp ce un proiect la care Liviu Cazan a anunţat că se retrage de la vot, având un interes personal, a fost respins. Aceasta era de fapt o demonstraţie pentru proiectele de hotărâre întocmite prost, cu vicii de procedură şi de redactare, ceea ce ar putea atrage oricând nulitatea acestora sau, şi mai grav, ar putea antrena un şir nesfârşit de consecinţe, cu efecte imprevizibile.

De altfel, Primăria şi Consiliul Local Urziceni se numără printre autorităţile locale din judeţul Ialomiţa cu cele mai multe proiecte de hotărâri pentru care Instituţa Prefectului nu a acordat viza de legalitate.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.