Despre cum să te afli în treabă prefăcându-te că faci treabă

7

EDIT 04. oct. Poate ați observat: cu totul întâmplător, a doua zi după această postare, un ziar care apare zilnic si hantena (veniți cu berile după ce faceți încasarea) au publicat/difuzat materiale laudative la adresa acestui proiect al primăriei.  Care ne face viața mai mișto.  Ce contează o cincime din parc, taman aia unde se plimbau mămicile cu copiii în cărucioare?


_DSC3877

Povesteam mai demult cum, în urmă cu câțiva ani, onor DADP-ul a plantat un gard viu la mine la bloc. La mijlocul lunii iunie, când plantele erau demult în vegetație, deci nicio șansă să se prindă – dovada, din 20 de metri plantați, s-a prins o singură plantă.

Ei, tot cuprinși de frenezia muncii sunt și acum, când vor să amenajeze nush ce piață lângă parcul de la E14, în fața Casei de Cultură. Cică transplantează pomii – toată stima pentru intenție, dar munca e în zadar (părerea mea) din câteva motive:

1. pomii sunt prea bătrâni;

2. i-ați sugrumat / jupuit în spanzuratoarea aia, și s-a curățat scoarța – ori, asta e moarte curată;

3. poate vedeți ce văd și eu în poze: rădăcinile sunt nude. la un copac bătrân, asta e moarte sigură.

Vă salut.

_DSC3891 _DSC3879

7 comentarii

  1. Acum suntem culmea, cand taiau pomi nu era bine, cand se chinuie sa-i pastreze dupa cum ii duce si pe ei mintea, iar nu e bine. Sa le ceri sa faca proiecte in jurul a ceea ce exista sau fara sa rada tot ce vad cu ochii e prea mult, nu ati vazut ce moaca de bivol inteligent are vicele?

  2. D-aia era muuuult mai bun la scoala predand eventual matematica. Si cum e membru de partid ajungea repede director fara sa fie neaparat si capabil. Democratie foarte originala.

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.