Dezbatere publică la Fetești pentru extinderea și dotarea ambulatoriului spitalului municipal

0

Astăzi la Fetești a avut loc o dezbatere publică pentru “Extinderea și dotarea cu echipamente medicale a ambulatoriului din structura Spitalului municipal Anghel Saligny”, proiect propus spre finanțare POR 2014-2020 – Axa prioritară 8: Dezvoltarea infrastructurii sanitare și sociale.
Dezbaterea a beneficiat de prezența secretarului de stat în Ministerul Sanatatii, dr. Dan Octavian Alexandrescu, la eveniment participând și vicepreședintele Consiliului Județean Ialomița, Cătălin Grigore, deputatul Stefan Musoiu și senatorul Marian Pavel.
Dialogul dintre cadrele medicale și oficialități a avut loc la Spitalul Municipal, fiind coordonat de primarul municipiului Fetești, Sorin Gafițoi și viceprimarul Laurențiu Șonchereche
Proiectul vizează extinderea ambulatoriului integrat al Spitalului Municipal Anghel Saligny – Fetesti şi dotarea acestuia cu echipamente performante, conducand astfel la diversificarea si îmbunătăţirea calităţii serviciilor medicale, precum si la creşterea calităţii vieţii printr-o valorificare superioară a asistenţei medicale ambulatorii.
Prin implementarea acestui proiect se urmareste realizarea conditiilor normale de desfasurare a actului medical, crearea de spatii necesare, in conformitate cu prevederile Ordinului 914/2006 al ministrului sanatatii cu modificarile conform Ordinului nr.1096/2016.
In prezent, spatiile actuale sunt insuficiente atat pentru desfasurarea actului medical cat si pentru desfasurarea activitatilor conexe actului medical, ceea ce duce la ingreunarea indeplinirii sarcinilor de serviciu si la calitatea actului medical precum si la aparitia infectiilor intraspitalicesti.            

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.