Dilemă rezolvată

7

Pentru cine nu stie, săptămâna trecută politia mi-a solicitat IP-ul cuiva (Pascu Auras) care a postat un comentariu denigrator la adresa magazinului Kaufland si eu am supus la vot cestiunea, să hotarasca cititorii dacă să-l dau sau nu. Se părea că reprezentantii Kaufland facuseră plangere la politie împotriva lui Pascu Auras, el nu recunoscuse că a postat comentariul si ăstia doreau sa-l găbjească….

Astăzi m-a vizitat chiar vedeta fără voie, Pascu Auras. Care mi-a povestit toată tărăsenia si în sfarsit am inteles si eu cum sta treaba: EL a facut plângere la politie, nu Kaufland. EL vrea sa iasă din culpă, deci EL a solicitat IP-ul celui care a semnat cu numele lui. Si dintr-o data s-a facut lumină în capul meu. I-am dat IP-ul neconditionat – nici mie nu mi-ar surâde să posteze vreun idiot mizerii în numele meu. Aviz amatorilor.

guraialomitei

7 comentarii

 1. Tot raman semne de intrebare. Daca Auras a vrut doar sa afle cine s-a dat drept el, o putea face si telefonic, cu siguranta i-ai fi dat adresa IP. Dar de ce a facut plangere penala? Raspunsul ar fi doar unul: tot de la Kaufland se trag toate, cu siguranta a avut de patimit din partea acestora, poate i s-a pus in carca acel comentariu si a avut de tras ponoasele fara sa fie vinovat. Kaufland a argumentat masura impotriva lui Auras prin acel comentariu… Din ce stiu eu, nu se face plangere pentru a iesi din culpa, decat daca exista o alta plangere impotriva ta.

  Oricum, adresa de IP se da organelor de cercetare penala daca exista o forma oficiala.

 2. Bine ca s-a terminat falsa dilema etica.
  Pai, si cum ramane: e bine sau nu e bine sa accept toate porkariile de la toti nemernicii pe site-ul meu ? Sau sa le triez ?

  Apropo, am informatii precise ca un anume floreanu este liderul unei retele de trafic de carne alba si creste plante halogene in apartament … (Sper ca nu o sa dai adresa mea IP la autoritati !)

  • faci cum vrei, e buticul tau. floreanu ala o fi var-miu? sau eu?
   carnea alba e de peste? am traficat acum 2 saptamani 4 pastravi de la carrefour. i-am tras pe nara.
   si da, cresc orhidee in apartament. or fi etnobotanice? de-aia dorm neintors noaptea si o visez pe nicoleta luciu…

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.