Distribuirea produselor alimentare și de igienă personală prin programul POAD

0

Direcția de Asistență Socială Slobozia începe distribuirea pachetelor de ajutorare cu produse de igienă, respectiv produse alimentare, prin programul POAD.
Distribuirea produselor se face în perioada 15- 17 iulie, între orele 9:00- 16:00, la Cantina Socială ”Sfântul Nicolae”, din str. Viilor, nr.61.
Categorii de persoane beneficiare:
a)familiile şi persoanele singure cărora le este stabilit, prin dispoziţie scrisă a primarului, dreptul la un venit minim garantat acordat în baza Legii nr. 416/2001 privind venitul minim garantat, cu modificările şi completările ulterioare;
b)familiile beneficiare de alocaţie pentru susţinerea familiei acordată în baza Legii nr. 277/2010 privind alocaţia pentru susţinerea familiei, republicată, cu modificările şi completările ulterioare.
Pachetele de produse POAD se ridică personal de către beneficiari, în baza prezentării actului de identitate valabil, verificării identităţii persoanei pe listă şi a semnării de primire pentru produsele respective.
Pentru persoanele nedeplasabile, la sesizarea unui membru al familiei sau a unei terţe persoane, Direcţia de Asistenţă Socială Slobozia asigură livrarea ajutoarelor la domiciliu.
Fiecare beneficiar va primi:
– Un pachet cu alimente conține faină albă de grâu, mălai, paste făinoase, ulei, zahăr, orez, conserve cu carne de porc, carne de vită și pateu de ficat de porc, compot, gem de fructe normal și dietetic, și cântărește cca 25 de kilograme.
– Un colet cu produse de igienă conțin periuțe de dinți, pastă de dinți, săpun lichid, șampon pentru copii și șampon pentru adulți, precum și detergent de rufe.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.