DN2 – piatra de încercare pentru ISU Ialomița în acest weekend

0

✔ În cursul zilei de sâmbătă, 18 ianuarie a.c., pompierii au intervenit la un accident rutier produs pe DN2, între Sinești și Movilița, o mașină s-a răsturnat în afara părții carosabile. La locul accidentului s-a deplasat de urgență Detașamentul de Pompieri Urziceni, cu o autospecială de stingere, o autospecială SMURD, încadrate cu 8 pompieri și un echipaj SAJ Ialomița, venit în sprijin. În urma evenimentului a rezultat o victimă neâncarcerată, persoană de sex feminin în vârstă de aproximativ 24 ani, căreia i s-a acordat primul ajutor medical de către echipajele de la locul intervenției, ulterior a refuzat transportul la spital.
✔ Tot în cursul zilei de sâmbătă, 18 ianuarie a.c., pompierii au intervenit la un accident rutier produs pe DN2, în localitatea Coșereni, o mașină a părăsit partea carosabilă și a intrat într-un șanț de pe marginea drumului. La locul accidentului s-a deplasat de urgență Detașamentul de Pompieri Urziceni, cu o autospecială de stingere și o autospecială SMURD, încadrate cu 8 pompieri. În urma evenimentului au rezultat două victime, un minor în vârstă de aproximativ 14 ani și o persoană de sex feminin în vârstă de aproximativ 34 ani. Victimele nu au fost încarcerate, după acordarea primul ajutor medical, acestea au fost transportate în stare stabilă, de echipajul SMURD la spitalul Municipal Urziceni.
✔ În cursul zilei de duminică, 19 ianuarie a.c., pompierii au intervenit la un accident rutier produs pe DN2, în localitatea Coșereni, o mașină a părasit partea carosabilă și a intrat într-un gard. La locul accidentului s-a deplasat de urgență Detașamentul de Pompieri Urziceni, cu o autospecială de stingere și o autospecială SMURD, încadrate cu 7 pompieri. În urma evenimentului a rezultat o victimă neâncarcerată, persoană de sex feminin în vârstă de aproximativ 26 ani, șofeŕița autoturismului căreia i s-a acordat primul ajutor medical de către echipajul SMURD, ulterior aceasta a refuzat transportul la spital.
✔ În cursul zilei de luni, 20 ianuarie a.c., pompierii au intervenit la un accident rutier produs pe DN2, la ieșirea din municipiul Urziceni, o mașină s-a răsturnat în afara părții carosabile. La locul accidentului s-a deplasat Detașamentul de Pompieri Urziceni, cu o autospecială de stingere și o autospecială SMURD, încadrate cu 8 pompieri și un echipaj SAJ Ialomița, venit în sprijin. În urma evenimentului a rezultat o victimă neâncarcerată, persoană de sex masculin în vârstă de aproximativ 40 ani, căreia i s-a acordat primul ajutor medical de către echipajul SMURD și care ulterior a fost preluat de echipajul SAJ și transporta la spital. Pompierii militari au acționat pentru deconectarea bateriei autoturismului și au asigurat măsuri p.s.i.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.