Doi bătrâni din Ţăndărei au fost jefuiţi de 90.000 de lei. Banii se aflau în sertarul unei mese din camera în care dormeau şi reprezintă economiile de-o viaţă ale familiei.

5

Tâlharii au spart uşa de la intrare şi au intrat în camera în care dormea bărbatul de 71 de ani, ameninţându-l şi lovindu-l: „Din bubuitura aia am crezut că este cutremur şi m-am ridicat pe marginea patului. Atunci m-am trezit cu doi peste mine, mi-au pus plapuma în cap, mi-au sucit mâna la spate ca să le spun unde sunt banii. Pentru că tăceam, unul a zis: adu mă pistolul, ca să-l împuşcăm!” Femeia care dormea într-o cameră alăturată a venit să vadă ce se întâmplă şi a fost întâmpinată de alţi doi bărbaţi, mascaţi: „Unul mi-a pus mâna în gât şi la gură. Celălalt s-a dus pe hol să închidă geamul că bătea lumina de la stradă şi să nu se vadă. M-a adus aici şi mi-a zis să tac şi să le spunem unde sunt banii. La un moment dat a strigat să aducă maşina şi să ne ducă la gârlă.” Înspăimântaţi şi pentru a scăpa cu viaţă, bătrânii au spus unde ţin toate economiile: „Am arătat sertarul de la masă, unde aveam şi toate actele, 90.000 de lei erau, 900 de milioane de lei vechi, i-au luat şi au fugit.”

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Ialomiţa, Andreea Loghin, precizează că la acest moment există un cerc de suspecţi: „Colegii mei desfăşoară cercetări într-un dosar penal sub aspectul săvârşirii de tâlhărie calificată. A fost întocmit un cerc de suspecţi urmând ca persoanele vinovate să fie identificate şi trase la răspundere penală.”

 Vecinii familiei jefuite spun că s-a ajuns aici pentru că nu se iau măsuri prompte împotriva celor care încalcă legea: „La Ţăndărei este teroare, domnule! Mie mi-au luat din carmangerie 100 de milioane de lei şi nimeni nu a făcut nimic. Un răspuns să-mi dea, măcar. Mi-au spart aparatul de cafea, tot nimic… Am sunat într-o seară la 112 ca să reclam un scandal şi mi-au dat tot mie amendă. Se poate aşa ceva? La Ţăndărei, se poate orice şi nu politicul e devină, ci Poliţia pentru că nu-şi face datoria şi îi lasă să blocheze străzile şi să facă orice!”

5 comentarii

  1. Bani din evaziune…la fel ca la ala cu carmangeria…vanzatoarea care i-a luat stia ea ceva .. ca sunt negri…banii curati se tin la banca nu in plapuma…

  2. Bani din evaziune. ..banii curați se țin la bancă. ..ăla de țipă e Balea care nu taie facturi la nunți si botezuri…i-a furat banii negri angajata da n-avea acte la ei si na avut ce sai faca.

  3. Este o prostie. In Tandarei nu poti sa mai iesi afara noaptea pe strada ca te ataca. A devenit orasul lor si l-au umplut de palate facute din “bani cinstiti”. Vina se imparte la trei. Politia nu face nimic si primeste spaga, primaria ii sustine si nu le face nimic iar oamenii sunt prosti pentru ca accepta. Nici la coada la magazin nu poti sa stai ca se baga in fata, te dau la o parte si te ameninta.

  4. Are dreptate Traian Ce pensie are domnul de 71 ani de a putut sa faca economii in valoare de 90 000 lei noi? Astia sint tot bani furati dar de fiul pensionarului domnul Balea Ar trebui sa i justifice ceea ce este imposibil? Un hitru ar spune de furat au fost de furat s au dus!!!

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.