Doi tineri, acuzaţi de violarea unei minore, arestaţi preventiv

0

Poliţiştii au introdus ieri în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv din cadrul Inspectoratului, doi tineri de 19, respectiv 22 de ani, ambii din localitatea Ion Roată, acuzaţi că au violat o minoră în vârstă de 15 ani. Fapta a fost sesizată Poliţiei Municipiului Urziceni ieri, 6 mai a.c., în jurul orei 07.55.

În temeiul sesizării, la faţa locului s-a deplasat o echipă operativă din cadrul Biroului de Ordine Publică pentru Mediul Rural Urziceni, pentru efectuarea de verificări.

În cadrul cercetărilor, poliţiştii au stabilit că în seara zilei de 5 mai a.c., în jurul orei 21.30, minora, domiciliată în localitatea Alexeni, a fost contactată telefonic de fostul său prieten, care i-a cerut să iasă la poartă de acces în curtea locuinţei. După ce s-au întâlnit, minora l-a însoţit pe tânăr, în vârstă de 19 ani şi pe un prieten al acestuia, de 22 de ani, într-un autoturism, cu care s-au deplasat pe raza localităţii.

Fata a declarat poliţiştilor că fostul său prieten i-a propus să meargă împreună la periferia comunei, pentru a întreţine raporturi sexuale, iar deşi acesta a refuzat, tânărul a ameninţat-o că o va tăia cu un cuţit dacă se va împotrivi.

După  ce a întreţinut raporturi sexuale cu fostul prieten, minora a fost dusă de cei doi la locuinţa unui alt tânăr, unde împotriva voinţei sale, a întreţinut raporturi sexuale cu ambii tineri, iar în jurul orei 02.00 minora a plecat la domiciliul actualului său prieten, căruia i-a povestit cele întâmplate.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de viol, iar împotriva făptuitorilor s-a luat măsura reţinerii pe o perioadă pe 24 de ore, urmând ca astăzi, 7 mai a.c. să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Urziceni cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile.

Totodată, minora a fost condusă la Serviciul de Medicină Legală  Ialomiţa în vederea efectuării unei expertize de specialitate.

Inspector de poliţie SALAORU DANIELA, compartiment relatii publice IPJ Ialomita

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.