Drumuri blocate – ora 13.30

2

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ialomiţa informează că la această oră (13.30) pe raza judeţului, din cauza zăpezii abundente, traficul  rutier este întrerupt pe următoarele segmente de  drumuri naţionale, judeţene şi comunale:

DJ 313 Axintele – Horia

DC 78 Brazi – Ciorani (PH)

DC 4 Ion Roată – Valea Măcrişului

DJ 201 B – Ciochina – Lehliu

DC 18 Coşereni – Dridu

DC 40 Sălcioara – Horia

DJ 302 Roşiori Moviliţa

DC 51 DN2A – Gheorghe Doja

DJ 211 Griviţa – Traian

DJ 102 H Miloşeşti – Reviga

DN3B Vlădeni – Chirana

DJ 302 Roşiori – Drăgoeşti

DJ 203 F Griviţa – Scânteia

DN 2C Tovărăşia – limită judeţul Buzău

DN21 Slobozia – Iazu – Bărăganu

Pentru a pune în aplicare măsurile dispuse, în judeţul Ialomiţa au fost instituite patru filtre rutiere astfel: două pe DN2C, în localităţile Tovărăşia şi Slobozia şi câte unul pe DN21A la ieşire din oraşul Ţăndărei şi pe DN21, în comuna Scânteia.

Menţionăm faptul că la această oră pe arterele judeţului există mai multe autovehicule blocate  în trafic, astfel:

pe DJ 313 Axintele – Horia, un microbuz şcolar este blocat şi se acţionează de către Primăria Axintele cu un tractor;

pe DN 21 A Ţăndărei – Valea Ciorii – Bărăganu – aproximativ 20 de autovehicule blocate;

pe DN 21 Slobozia – Iazu – Bărăganu – aproximativ 20 de autovehicule blocate.

Le recomandăm conducătorilor auto ca înainte de a pleca la drum să se informeze despre situaţia traseului pe care urmează să se deplaseze, apelând numărul de telefon 021/9360 (Comandamentul Central de Iarnă). Dacă trec prin zonele afectate de ninsori, să pregătească autovehiculele pentru circulaţia pe timp de iarnă şi să adapteze permanent viteza la condiţiile meteo-rutiere (vizibilitate redusă, carosabil acoperit cu zăpadă, polei sau umed şi viscol). De asemenea, este necesar să se păstreze în mers o distanţă suficientă pentru a putea opri in condiţii de siguranţă.

Inspector de poliţie SALAORU DANIELA,  COMPARTIMENT RELAŢII PUBLICE IPJ

2 comentarii

  1. Dupa cum lesne se poate vedea, drumurile spre Horia si Axintele sunt blocate. Nu datorita zapezii. Acestea sunt impracticabile iarna si vara, o simtim cu totii pe rotile si picioarele noastre zi de zi. Eu propun sa fie scoase din categoria “drumuri judetene”, deoarece in toate anotimpurile se prezinta precum niste ulitze desfundate.

  2. Da, Marian, de alocarea fondurilor pentru repararea drumurilor judetene raspunde consiliul judetean Ialomita, al carui presedinte este dl. ciuperca, stie toata lumea din ce partid face parte. Poate li s-a face mila politicienilor si de votantii din Horia si Axintele!

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.