Drumurile judeţene sunt greu practicabile, în continuare, în Ialomiţa

0

20160118_114920

O şenilată şi o autospeciala pentru victime multiple au plecat în convoaie spre localităţile din estul judeţului, pentru preluarea celor 59 de bolnavi programaţi astăzi la dializă.
Pentru eficienţa activităţii, seriile de tratament au început cu pacienţii din municipiul reşedinţă, mai uşor de transportat, şi se vor încheia cu cei din localităţile îndepărtate, care vor rămâne peste noapte în oraş.

Duminică, la Feteşti pasagerii din 25 de turisme şi 15 tiruri, au primit ceai şi sandwich-uri de la autorităţile locale. Câţiva s-au cazat la hotel, însă cei mai mulţi au dorit continuarea drumului spre Bucureşti, iar aseară târziu şi luni dimineaţă pe la ora 4 au fost conduşi, în coloană, pe DN3A până la Drajna, apoi pe DN21, până la Slobozia şi de aici pe DN2A şi DN 2 Urziceni-Bucureşti.
La Urziceni, primăria a pregătit 100 de locuri de cazare la internat pentru călătorii rămaşi în trafic, însă aceştia au fost mai puţini faţă de iernile precedente şi s-au cazat la hotelurile din oraş. Pasagerii unui microbuz au fost abandonaţi de conducătorul auto în municipiul din vestul judeţului, iar autorităţile locale le-au purtat de grijă până la deschiderea drumului spre Buzău.
Şi autorităţile din Slobozia au pregătit 50 de locuri de cazare la internatele liceelor din oraş, dar nu au fost solicitări chiar dacă printre pasageri s-au numărat şi copii. Toţi cei aflaţi în tranzit au preferat să aştepte la ieşirile spre Bucureşti, Brăila şi Călăraşi, pentru a-şi continua drumul, în coloană. De asemenea, transportatorii au refuzat să părăsească mijloacele de transport şi au dormit în cabinele tirurilor.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.