DSVSA Ialomiţa a efectuat controale la unităţi de alimentaţie publică

0

Direcţia Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor Ialomiţa, prin personalul de specialitate, a efectuat controale în perioada 04-06.12.2015, în baza Notei de Serviciu ANSVSA nr. 6012/20.11.2015 având ca obiectiv respectarea condiţiilor legislative în vigoare privind siguranţa alimentelor în unităţi de alimentaţie publică (restaurante, baruri, cluburi) împreună cu reprezentanţi ai Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Ialomiţa. Au fost întreprinse un număr de 16 acţiuni de inspecţie şi control pe teritoriul judeţului Ialomiţa, vizând în special unităţile de alimentaţie publică mai sus menţionate.
Această acţiune s-a efectuat în afara orelor de program în conformitate cu programul operatorilor economici.
În timpul controalelor s-a urmărit modul în care operatorii economici respectă prevederile legislaţiei sanitare veterinare în vigoare.
Cu ocazia acestor controale au fost aplicate 5 sancţiuni contravenţionale în valoare de 10.000 lei, având ca neconformitate lipsa documentului de înregistrare sanitar veterinar şi pentru siguranţa alimentelor. Sancţiunile au fost aplicate la 5 baruri din localităţile: Gheorghe Doja – 2, Dridu -1, Maia- 1, Feteşti -1.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.