Elevii Şcolii din Miloşeşti învaţă în săli neîncălzite. Situaţia a fost reclamată la Inspectoratul Judeţean de Vasile Poenaru, care ameninţă că se va adresa Direcţiei de Protecţie a Copilului

0

Poetul ialomiţean a semnalat situaţia inspectorului general şcolar, precizând că în clase se înregistrează de obicei o temperatură de 0 grade Celsius, ceea ce face imposibilă activitatea de predare-învăţare: „Am aflat de curând cu stupoare că în secolul XXI această școală nu poate asigura încălzirea sălilor de clasă. Copiii sunt nevoiți să înghețe în bănci, temperatura fiind de regulă în jurul valorii de 0 grade Celsius (mai coborâtă decât în frigider). Am patru nepoți care tremură de frig zi de zi în această școală (dacă se mai poate numi “școală” în condițiile date).”

Vasile Poenaru a mai cerut să i se comunice măsurile luate, în caz contrar apelând la alte instituţii pentru reglementarea condiţiilor de studiu la Şcoala gimnazială Miloşeşti, cum ar fi presa şi Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului.  

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.