Eu te cred, da’ tu mă minți!

0

„EU TE CRED, DA’ TU… MĂ MINȚI”, o adaptare după „La Menteuse” scrisă de Jacques Bricaire și Maurice Lasaygues, face parte din categoria pieselor de teatru care stârnesc hohote de râs încă din momentul în care personajele apar pe scenă. Comedia abundă de situații qui-pro-quo puternice, extrem de savurate de public.
Piesa de teatru prezintă povestea lui Jane, o tânără cu un farmec aparte, dar care un mare defect: este mitomană. Pentru că are o imaginație bogată și îi place să înflorească lucrurile, ajungând la niște scenarii care depășesc orice închipuire, Jane, personaj interpretat de Alexandra Sălceanu, dă naștere unor încurcături care stârnesc amuzamentul publicului, dar care, în același timp, sunt incomode pentru personajele care intră în contact cu ea.
În timp ce familia tinerei, mai exact tatăl acesteia, Bernard, interpretat de Aurelian Temișan, și sora ei, Francoise, o tânără jurnalistă jucată de Anca Dinicu, înțeleg situația și sunt obișnuiți cu confuziile stârnite de minciunile lui Jane, lucrurile se complică foarte mult în momentul în care în viața acesteia apare Patrick, personaj interpretat de actorul Cosmin Vîjeu.
Un personaj efervescent, excelent interpretat de Monica Davidescu, este Isabelle de Rompoingt – o creatoare de modă care complică și mai mult situația, ajungând să intre și ea în lanțul de minciuni la capătul căruia se află Jane.
Toate cele cinci personaje ajung în punctul în care fiecare are propria variantă de adevăr, moment în care se instalează haosul.
Regia: Liviu Lucaci.
Distribuția: Monica Davidescu, Aurelian Temișan, Alexandra Sălceanu, Anca Dinicu și Cosmin Vîjeu.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.