Euro 2020 – o competiție plină de adrenalină

0

Campionatul European de fotbal este principala competiție a anului 2020, ce va acapara atenția tuturor fanilor fotbalului.

Iar unde este fotbal este și pasiune și adrenalină și spirit de competiție. Acestea sunt aduse în scenă, fără îndoială, de pariurile sportive.

Dând click aici veți găsi locul ideal unde bucuria fotbalului se împletește în mod fericit cu emoțiile aduse de un pariu jucat cu inteligență și responsabilitate.

 Se împlinesc, iată, 60 de ani de la organizarea primului CampIonat European,  iar ediția Euro 2020 se vrea a fi una cu totul specială.

De aceea, partidele de la acest turneu se vor juca in 12 orase din intreaga Europa, de la Londra la Baku, în Azerbaidjan.  

Printre privilegiații acestui măreț turneu se numără și românii, pentru că pe Arena Națională din București se vor disuta trei meciuri: două din grupe și o optime de finală.

Echipa națională a României nu a obținut în mod direct calificarea la Euro 2020. Mai există însă o șansă, cea a barajului, ce se va disputa în zilele de 26 și 31 martie 2020.

România va juca primul meci contra Islandei, în deplasare, iar apoi, doar în cazul unei victorii, va juca meciul decisiv, tot în deplasare, cu învingătoarea dintre Ungaria și Bulgaria.

Dacă această campanie de calificare va fi încununată de succes, România va juca în grupa C la Euro 2020, împreună cu Olanda, Ucraina și Austria.

Partea frumoasă a lucrurilor este că două dintre meciuri, cele contra Austriei și Ucrainei, s-ar juca la București, pe Arena Națională.

Și asta nu e totul…

Într-un potențial scenariu în care România  ar ocupa locul al treilea în grupă, ea ar putea-o întâlni, tot la București, pe câștigătoarea din grupa F,  “grupa mortii” ce le reunește pe Franța, campioana mondiala en-titre, Portugalia, campioana Europei, și Germania, multiplă campionă mondială.Ce meci ar putea fi…

Așadar, dragi fani ai fotbalului, pregătiți-vă! Va fi un Euro 2020 doldora de meciuri-spectacol și adrenalină.

***

Legalbet.ro (site licentiat ONJN, conform Deciziei nr. 1067/23.06.2016) incurajeaza parierea responsabila. Promovam parierea ca pe o activitate pur recreativa si nu ca pe o sursa de venit. Site-ul este strict interzis minorilor.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.