EVENIMENT: Forumul #investinialomita promovează mediul de afaceri din judeţ

0

Deputatul Andrei Pop şi-a propus să pună la aceeaşi masă oameni de afaceri locali, importanţi actori ai mediului de afaceri şi patronate din România, autorităţi centrale, locale şi diplomaţi, totul pentru atragerea de investiţii la nivel judeţean.
Cele mai inovative idei de dezvoltare economică ale judeţului Ialomiţa vor fi discutate în cadrul Forumului #investinialomita. Evenimentul ce-şi propune promovarea companiilor din Ialomiţa se va consuma joi, pe 10 mai, începând cu ora 10.00, la Hotel Evergreen din Amara şi are o agendă pe cât de plină pe atât de ambiţioasă. Cu o listă impresionantă de invitaţi, forumul îşi propune atragerea de investiţii importante la nivel judeţean, prin punerea faţă în faţă a unor importanţi reprezentanţi ai mediului de afaceri şi patronate şi a celor care dezvoltă diverse activităţi economice locale.
Pe lista celor ce au confirmat prezenţa îi găsim pe Radu Oprea, Ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat, Bogdan Trif, Ministrul Turismului, Florin Jianu, preşedinte al Consiliului Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România, Alex Petrescu, director general al Fondului Naţional de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii, Alexandru Potor, Secretar de Stat în Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării, Daniel Crunţeanu, director adjunct în cadrul Agenţiei pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale. Din partea mediului de afaceri va fi prezent Dragoş Anastasiu, antreprenor (Eurolines şi Tui Travel Center).
Forumul este organizat la iniţiativa deputatului Andrei Pop, secretar al Comisiei pentru Buget, Finanţe şi Bănci din Camera Deputaţilor, şi a lui Florin Jianu, preşedintele Consiliului Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România. Scopul declarat este de a pune alături diferiţi actori ai mediului de business, public, politic şi diplomatic pentru a genera noi oportunităţi de dezvoltare economică a judeţului Ialomiţa.

WWW.INFOIALOMITA.RO

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.