Evenimente rutiere în Ialomița

0

accident

În acest week-end, pe şoselele ialomiţene s-au produs trei evenimente rutiere soldate cu decesul unei persoane şi vătămarea corporală a altor patru.
Primul eveniment rutier s-a produs pe Drumul Naţional 3A, la ieşirea din municipiul Feteşti.
În timp ce un bărbat de 36 de ani, din municipiul Feteşti, conducea un autoturism din din direcţia Feteşti către Drajna, se pare că pe fondul unei afecţiuni medicale a acroşat o autoutilitară condusă de un bărbat de 52 de ani, apoi a părăsit partea carosabilă.
Din accident a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto de 36 de ani, care a fost transportat la Spitalul Municipal Feteşti pentru acordarea de îngrijiri medicale.
Ambii conducători auto au fost testaţi alcoolscop, rezultatele fiind negative.
* * *
Un alt accident rutier în urma căruia o persoană şi-a pierdut viaţa s-a petrecut pe Drumul Naţional 2, în afara localităţii Cotorca.
În timp ce un bărbat de 57 de ani, din municipiul Bucureşti, conducea un autoturism din direcţia Bucureşti către Buzău, în afara localităţii Cotorca, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi a părăsit partea carosabilă, intrând în impact cu un cap de pod betonat.
Din accident a rezultat decesul conducătorului auto, al cărui cadavru a fost depus la morga Spitalului Municipal Urziceni în vederea efectuării necropsiei.
* * *
Cel de-al treilea eveniment rutier s-a produs ieri, în jurul orei 12:30, pe Drumul Naţional 21.
În timp ce un bărbat de 57 de ani, din judeţul Galaţi, conducea un autoturism pe direcţia Slobozia către Brăila, pe raza localităţii Iazu, se pare că pe fondul oboselii şi a unor afecţiuni medicale, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi a intrat în coliziune cu un autovehicul parcat în afara părţii carosabile.
Din accident a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto şi a doi pasageri aflaţi în autoturismul condus de acesta.
Conducătorul auto a fost testat alcoolscp, rezultatul fiind zero.

Infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice
Poliţiştii rutieri au oprit pentru control în trafic trei bărbaţi cu vârste cuprinse între 35 şi 58 de ani, care se aflau la volanele a trei autoturisme.
În urma verificărilor efectuate în bazele de date, poliţiştii au stabilit faptul că doi dintre aceştia, de 36 şi 58 de ani din comuna Săveni, respectiv judeţul Mureş, conduceau autoturisme deşi aveau suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.
Cel de-al treilea bărbat în vârstă de 35 de ani, din judeţul Brăila se afla la volanul unui autoturism, deşi anterior consumase băuturi alcoolice.
Bărbatul a fost testat alcoolscop, rezultatul fiind 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind ulterior transportat la cea mai apropiată unitate spitalicească în vederea recoltării de probe biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.