Executivul Primăriei Slobozia este decis să rezilieze contractul cu constructorul de la parcarea subterană

5

DSC01358

Măsura va fi luată dacă actualul grafic de lucrări, ajustat şi înaintat autorităţii locale, nu va fi respectat întocmai. Primarul Adrian Mocioniu a precizat în conferinţă de presă că în urma întâlnirilor pe care le-a avut cu persoanele implicate în desfăşurarea investiţiei a constatat că reprezentanţii firmei care au contractat lucrarea sunt dezinteresaţi de finalizarea în termen a proiectului.
„Am cerut rapoarte clare de execuţie. Din cei 11 milioane de lei alocate la începutul anului pentru lucrările de amenajare a Pieţei Revoluţiei, la momentul când am preluat funcţia de primar se cheltuise doar un milion. Este şi motivul pentru care am redistribuit 5 milioane de lei din aceste sume către cartierul Gării Noi. Este clar că acest constructor nu are capacitatea de lucru necesară şi i-am cerut un grafic actual de lucrări, corelat la sumele rămase, de 5 milioane de lei. Dacă se constată că nu-şi poate îndeplini obligaţiile asumate faţă de noi vom rezilia contractul fără doar şi poate. Am cerut chiar şi o simulare de costuri şi necesar pentru conservarea lucrării pe timpul iernii”.
Noul executiv al primăriei Slobozia a mai constatat că înainte cu 6 zile de alegerile locale, contractul acestei firme cu municipalitatea a fost prelungit, în ciuda disfuncţiilor în realizarea obiectivelor, imputabile constructorului. Stadiul actual al lucrărilor este de 30%, iar noul termen de execuţie a proiectului este 31 decembrie 2018. De la începutul acestui an, investiţia se suportă din bugetul local.

5 comentarii

  1. S_au facturat majorari si penalitati pentru nerespectarea contractului ? De ce au prelungit cu act aditional in iunie 2016 acest contract cind puteau sa-l rezilieze de atunci ?

  2. Apai ii normal ca comisionul de la primul contractant l-a luat cineva, acum noua administratie are si ea nevoie de partea sa. Ii bine, ii foarte bine. O sa iasa o mare mizerie de lucrare. Meseriasii aia care lucreaza habar nu au de constructii, toarna totul in valuri si nu face priza deloc betonul. In 2 ani trebuie sa fie reparat tot ce fac astia acum !

  3. Ce ai promis în campania electorala și ce faci acum d-le Mocioniu ? AI vrut ai multe consiliere personale și cota mai mare la carburant și acum cu știi pe unde sa scoți cămașă ? Vezi ca DNA-ul se interesează de pământul pe care i l-ai dat lui Toni Ceaucu pentru voturile de la Bora !?!

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.