Fata mosului si gogu’ babei

1

Din respectiva poveste nu retin decat ca personajul pozitiv e Cristina Pocora iar bau-bau seful PNL Ialomita, Gheorghe Petre, botezat in poveste Gogu. 

De ce? Pai d’aia:

– echipa Pocora a obtinut in colegiul ei 21,33%, echipa lui Petre 8,75% in Slobozia si la fel de jalnic in restul judetului (11,31%, aici incluzand si procentul bun al colegiului Fetesti);

– desi cand a devenit deputat eram de parere ca nu o sa mai calce prin judet (asemeni tuturor parlamentarilor parasutati pe listele Ialomitei de-a lungul timpului), iata ca, dupa mai bine de jumatate de an, pot concluziona ca Pocora e mai prezenta in judet chiar decat presedintele filialei – cel putin asta este impresia, intalnind-o deseori pe teren, in judet;

– nu stiu cum, dar a reusit sa mobilizeze primarii si organizatiile din colegiul sau – versus lancezeala din Slobozia, de exemplu, unde in ziua alegerilor sediul PNL era inchis (pe la 7 seara cel putin).

Este cunoscuta relatia tensionata dintre cei doi – mie mi-au dat senzatia ca nici nu se saluta – am fost martor la cateva schimburi de priviri ucigatoare la congresul PNL, cand Petre si-a trecut in cont o mica victorie, prin alegerea lui Crin Antonescu presedinte – Pocora l-a sustinut pe Tariceanu.

Tocmai de aceea nu surprinde ca acum Pocora speculeaza momentul si cere demisia gogului – razbunarea e dulce ca mierea si pana la urma chiar si sefia unui partid de 11% e tentanta, nu-i asa?

Florin Floreanu

1 comentariu

  1. NU stiam ca Florin are veleitati de ziarist. M-ai surprins plăcut şi … ai surprins cu o mare fidelitate (precum aparatul tau foto) realitatea din PNL Ialomita.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.