Festivitatea de premiere a concursului de desene „Cum vă imaginaţi Ialomiţa în 2020 !“

4
Consiliul Judeţean Ialomiţa  implementează proiectul cu finanţare europeană nerambursabilă „Document Strategic cu Scenarii de Dezvoltare Socio – Economică şi Demografică a teritoriului judeţului Ialomiţa, pe perioada 2009 – 2013, cu orizont 2013 – 2020. Realizarea Strategiei de dezvoltare a judeţului Ialomiţa”.
Proiectul este finanţat de Uniunea Europeană – Fondul Social European şi  Guvernul României, prin Ministerul Aministraţiei şi Internelor,  din fondurile structurale cu destinaţia „Inovaţie în administraţie”, prin Programul Operaţional- „Dezvoltarea Capacităţii Administrative”.
În cadrul activităţii de consultare publică a fost organizat concursul de desene adresat elevilor şi tinerilor, cu tema „Cum vă imaginaţi Ialomiţa în 2020 !“.

În prima etapă a concursului s-au înscris 171 de elevi şi tineri. Aceştia au participat la o vizită de documentare în judeţul Ialomiţa, în cadrul căreia au vizitat obiective economice, culturale, turistice şi strategice ale judeţului. Astfel, ei s-au inspirat pentru a crea desenele cu care s-au înscris în a doua etapa a concursului.
În data de 28.05.2010, juriul a selectat câştigătorii, iar decernarea premiilor se va face în cadrul unei festivităţi ce va fi organizată în data de 07.06.2010, ora 11.00 la Centrul Cultural Unesco „Ionel Perlea“ din Slobozia.
Se vor acorda câte un premiu (I, II şi III) şi o menţiune pentru fiecare secţiune: ciclul primar, gimnazial, liceal şi tineri precum şi un premiu special al publicului, în total 17 premii.
Câştigătorii din ciclul primar vor beneficia de o excursie la Bucureşti, iar ceilalţi câştigători vor vizita oraşul Strasbourg şi sediul Parlamentului European.
Premiile sunt oferite de doamna Daciana Sârbu – europarlamentar, care va fi prezentă la decernarea acestora.
Desenele sunt expuse în galeria Centrului Cultural UNESCO „Ionel Perlea“ din Slobozia.
Cele mai sugestive desene vor fi incluse în ilustrarea strategiei de dezvoltare a judeţului, a broşurii de diseminare şi în pliante, care se vor elabora în cadrul proiectului.
Ilie CIOACĂ – Manager de proiect

4 comentarii

  1. si cate sute de mii de euro incaseaza managerul de “proiect” ?

    o sa va inspirati din desenele naive ale copiilor ?

    mai bine punem un elev in locul vostru daca sunteti in pana de idei…

  2. Doamna Udrea , daca sunteti cu adevarat Udrea, atunci ma bucur ca am ocazia sa va injur, dar n-o s-o fac. 🙂 Pot sa va spun, cu respect [:-j] ca managerul de proiect a facut asta voluntar si cu siguranta si cei care au ajutat la acest proiect nu au cerut nimic… pentru ca asta e mesertia lor. Daca sunteti Udrea Elena cu adevrat atunci vedeti-va de “soselele” dumneavoasta pe care vad ca nu prea le faceti. Avem nevoie de oameni de valoare si bineinteles de oameni care vor sa faca ceva bun… nu sa adunam frunze de mii de euro, avem nevoie de oameni care sa sustina tinerii, elevii si cei care vin din urma, noile generatii. Am un sfat gratis pentru dumneavoasta… Puteti face un singur lucru pt. tara asta si dv. si BOC si BASESCU… DATI-VA DEMISIA! 😉

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.