Feteşti: Jandarmii au depistat un tânăr aflat sub influenţa substanţelor halucinogene

0

etnobotanice

Jandarmii din cadrul patrulei de intervenţie Feteşti s-au sesizat că doi tineri, care se aflau în apropierea unui bancomat, au avut un comportament oscilant la vederea lor, intenţionând să părăsească în grabă zona.
Patrula de jandarmi a procedat la interceptarea acestora şi au observat că unul dintre ei era incoerent în gesturi şi limbaj, lăsând senzaţia că este sub influenţa substanţelor halucinogene, motiv pentru care l-au percheziţionat.
În urma efectuării percheziţiei corporale, asupra tânărului a fost găsit un plic ce conţinea o plantă mărunţită de culoare verde, precum şi două bucăţi de hârtie cerată, care au fost ridicate în vederea continuării verificărilor.
Cu privire la provenienţa acestora, tânărul a precizat că îi aparţin şi că le foloseşte pentru consum propriu în vederea inducerii unor stări euforice.
Jandarmii i-au întocmit tânărului de 19 de ani din Feteşti actele de constatare pe care le-au înaintat către Serviciul de Combatere a Crimei Organizate al I.P.J. Ialomiţa, pentru continuarea cercetărilor sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „Cultivarea, producerea, fabricarea, experimentarea, extragerea, prepararea, transformarea, cumpărarea sau deţinerea de droguri de risc pentru consum propriu, fără drept”, faptă prevăzută şi sancţionată de art. 4, alin. 1, din Legea nr. 143/2000.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.