FII MAI DARNIC, FII MAI BUN! FII ALT.F.E.L DE CRĂCIUN!

0

Asociația ”Alt.F.E.L. Society” demarează, începând cu 1 Decembrie, campania prosocială și de acțiune comunitară ”Fii Alt.F.E.L de Crăciun!”. Vreme de două săptămâni, în intervalul 1 – 15 decembrie, voluntarii ”Alt.F.E.L.” vor colecta la sediul asociației donațiile venite din partea tuturor celor care își doresc ca, la acest final de an, să împartă cu zeci de tineri și copii defavorizați din municipiul Urziceni și comunele învecinate, magia Sărbătorilor de Crăciun.

”Fii Alt.F.E.L de Crăciun!” este un proiect – pilot cu rezonanță locală, o poveste despre sprijin, generozitate, cooperare, responsabilitate socială și contribuție personală la binele colectivității.

”Fii Alt.F.E.L de Crăciun!” nu este un efort ci o mărturisire a disponibilității de grup întru readucerea zâmbetelor pe chipurile semenilor noștri aflați în dificultate. Este o rezultantă firească a realităților și imperativelor sociale, o campanie a oamenilor pentru oameni, un exercițiu de conștientizare, de coeziune, de empatie, de compasiune și altruism.

Trei lucruri de care ai nevoie pentru a fi ”Alt.F.E.L de Crăciun”

1.      Câteva zeci de minute pentru a găsi în casa ta, sau pentru a cumpăra din magazin, obiectele de îmbrăcăminte, jucăriile și alimentele pe care dorești să le oferi celor nevoiași.

2.      O cutie de carton în care să așezi, ambalat individual, fiecare dar de Sărbători oferit tinerilor și copiilor aflați în dificultate.

3.      Un marker cu care să specifici, notând pe cutia de carton, cărui gen și cărei vârste îi sunt potrivite cadourile din cutia ta: băiat, fată, nou născut, segmentul aproximativ de vârstă.

Zece sugestii pentru cadoul tău ”Alt.F.E.L de Crăciun”

Cutia ta poate conține o multitudine de cadouri care i-ar face fericiți, în pragul Crăciunului, pe tinerii și copiii defavorizați:

–         Alimente de bază

–         Dulciuri

–         Rechizite școlare

–         Cărți de colorat

–         Jocuri distractive și educative

–         Jucării

–         Articole vestimentare – îmbrăcăminte și încălțăminte

–         Electronice

–         Obiecte de uz casnic

–         Produse de igienă personală

Vino cu cadoul tău la sediul ”Alt.F.E.L Society”!

În perioada 01 – 15 decembrie, în fiecare zi, între orele 1700 – 1900, vino cu cutia ta de cadouri la sediul Asociației ”Alt.F.E.L Society”, Urziceni, Calea București nr.29, bloc OH4, parter (lângă Cinematograful ”Pacea”). Vei completa formularul aferent campaniei, document ce va conține și un inventar al darurilor oferite de tine celor nevoiași. Între 16 și 23 decembrie, voluntarii ”Alt.F.E.L Society” vor distribui donațiile către zeci de tineri și copii defavorizați din municipiul Urziceni și comunele învecinate, desfășurarea campaniei putând fi urmărită pe pagina de Facebook a asociației, https://www.facebook.com/AltFELSociety, și pe site-urile și conturile de socializare ale partenerilor media – Barikada.ro, Cronica Ialomițeană, Gazeta de Urziceni și guraialomitei.com. La finalul proiectului, o listă cu toți contributer-ii acestei campanii va fi publicată, împreună cu mulțumirile noastre, pe platformele mai sus amintite.

Fii mai darnic, fii mai bun! Fii Alt.F.E.L de Crăciun!

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.