Forțe de ordine în acțiune pentru prevenirea răspândirii SARS-CoV-2

0

Sub autoritatea Instituției Prefectului, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Ialomița împreună cu jandarmi, polițiști locali, reprezentanți ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, Inspectoratului Teritorial de Muncă, Direcției Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor, Direcției de Sănătate Publică şi cei de la Protectia Consumatorului, au continuat să acționeze în sistem integrat, desfășurând astfel activități de verificare cu privire la respectarea normelor legale impuse în contextul situației actuale.
Respectarea măsurilor de protecție sanitară și a celor privind distanțarea socială în toate zonele aglomerate au reprezentat obiectivul acțiunilor desfășurate, astfel că au fost controlați cu prioritate agenții economici din centre comerciale, piețe, târguri și terase de pe raza administrativ-teritorială a județului Ialomița.
Astfel, în contextul acțiunilor din data de 11 iulie și până în această dimineață, 160 de forțe angrenate au verificat 72 de societăți comerciale de pe raza județului Ialomița.
Au fost aplicate 18 sancțiuni contravenționale în cuantum total de 14.600 de lei.
De asemenea, au fost efectuate verificări în mijloacele de transport în comun pentru conștientizarea cetățenilor cu privire la respectarea normelor legale în vigoare, fiind continuate inclusiv activitățile preventive de informare.
Intervenţiile vor continua în sistem integrat și în perioada următoare, în vederea conștientizării tuturor cetățenilor cu privire la necesitatea respectării măsurilor de distanțare socială, precum și a prevenirii și limitării infectării cu virusul SARS-CoV-2.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.