Forţe proaspete în cadrul IPJ Ialomiţa: 43 de agenţi de poliţie au fost angajaţi

1

Foto03

De la 1 iulie, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Ialomiţa şi-a mărit echipa cu cei 43 de agenţi de ordine şi siguranţă publică, recrutaţi din sursă externă.
Noii angajaţi au promovat examenul organizat în vederea completării deficitului de personal existent la nivelul Poliţiei Române şi s-au prezentat vineri la lucru. Ei au parcurs toate etapele de selecţie şi urmează să participe la cursul de iniţiere în carieră.
Cei 43 de tineri vor lucra ca agenţi de ordine şi siguranţă publică la posturile comunale de poliţie de pe raza judeţului Ialomiţa, iar în următoarele 6 luni noii agenţi de poliţie se vor afla într-o perioadă de probă, fiind repartizaţi în responsabilitatea şi îndrumarea unor polițiști cu experiență care îi vor ajuta sa îşi completeze, aprofundeze şi consolideze deprinderile menite să asigure formarea lor ca poliţişti.
Pe 11 iulie, recruţii vor participa la ceremonia depunerii jurământului militar şi, începând cu data de 25 iulie, noii poliţişti vor participa la cursul de iniţiere în carieră în cadrul căruia vor aprofunda cunoştinţele necesare meseriei şi îşi vor dezvolta spectrul profesional. La finalizarea cursului de iniţiere, poliţiştii vor susţine un examen pentru definitivare în profesie.
După toate etapele de instruire şi după promovarea testelor de evaluare, poliţiştii se vor întoarce la secţiile şi posturile de poliţie, vor primi în dotare armament şi vor fi în slujba comunităţii 24 de ore din 24 pentru a creşte gradul de siguranţă a celor pe care îi slujesc – cetăţenii.

1 comentariu

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.