Forumul #investinialomița, Amara, 10 mai 2018 – “Ialomița are un potențial investițional major care trebuie și merită exploatat de către investitori români și străini”

1

Cel mai important eveniment economic din județul Ialomița, forumul #investinialomița, în cadrul căruia au fost prezentate și s-au dezbătut idei, planuri de dezvoltare și atragere de investiții, a avut loc în data de 10 mai 2018, la Hotel Evergreen din Amara.

Beneficiind de o prezență numeroasă, forumul a fost organizat la inițiativa deputatului Andrei Pop, secretar al Comisiei pentru Buget, Finanțe și Bănci, și a președintelui Consiliului Național al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii din România, Florin Jianu. Evenimentul s-a desfășurat pe parcursul întregii zile și a avut un impact local semnificativ.

Oameni de afaceri, reprezentanți ai instituțiilor publice locale și centrale și parlamentari au fost organizați pe grupuri de lucru tematice — agricultură, turism, politici publice și comerț-servicii și industrie — pentru a dialoga, dezbate și pentru a găsi cele mai bune idei și oportunități de investiții.

„Mi-am propus ca, prin intermediul acestui forum, să pun la aceeași masă, importanți decidenți politici și oameni de afaceri, precum și reprezentanți ai mediului diplomatic, pentru binele economic al județului Ialomița. Dialog, interacțiune, decizie, investiții. Acesta ar fi, pe scurt, traseul pe care l-am urmărit organizând acest eveniment. Ialomița are un potențial investițional major în câteva domenii, precum agricultură, turism, politici-publice, comerț-servicii și industrie care trebuie și merită exploatat de către investitori români și străini“, a declarat deputatul Andrei Pop.

La eveniment au participat în calitate de speakeri, reprezentanți ai Guvernului, ai autorităților locale, nume marcante ale business-ului românesc, precum și reprezentanți ai misiunilor diplomatice acreditate în România.

„Cred că evenimentul a fost un succes prin participare și sper ca pe termen scurt, mediu și lung să fie un succes și prin rezultate, astfel încât județul Ialomița să devină un punct investițional atractiv pentru oamenii de afaceri. Potențialul neexploatat al județului trebuie și merită să fie cunoscut atât în țară, cât și în afara granițelor“, a mai spus Andrei Pop.

Forumul #investinialomița a fost la prima sa ediție și își propune să devină un eveniment economic cu tradiție la nivel local, cu ecou regional, național și, de ce nu, internațional.

1 comentariu

  1. Vreti o idee de business profitabila, atat pentru comunitate cat si pentru cei ce investesc ?
    Investiti in reciclare.Reciclarea hartiei,reciclarea metalelor,a platicelor,a electronicelor. Fireste ca acele platorme de topit si prelucrat plasticul la nivel de pelete, cat si platforma de topit si format hartia costa ceva.Dar materia recuparata din gunoaie nu costa nimic. Se pot crea o gramada de locuri de munca, se pot pune in picioare adevarate fabricii ,putem furniza materie prima in urma reciclarii,si o putem revinde,mai departe. Nimeni nu tine cont ca noi producem gunoaie si nu stim sa le valorificam.

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.