Furau grinzi pentru a adăposti porumbei

0

Sâmbătă 18 august a.c., în jurul orelor 22.30, efective din cadrul Grupei de intervenţie Slobozia care executau misiuni pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale pe raza municipiului Slobozia, s-au sesizat despre faptul că din incinta unei grădiniţe aflată în construcţie, situată pe str. Aleea Parcului, patru persoane încarcă grinzi de lemn într-o autoutilitară.
Jandarmii au procedat la somarea persoanelor în vederea stabilirii legalităţii activităţilor pe care acestea le desfăşurau.
În urma verificărilor s-a stabilit faptul că cei patru bărbaţi cu vârste cuprinse între 15 şi 42 de ani, toţi cu domiciliul în Slobozia, au sustras 15 grinzi de lemn care urmau să susţină acoperişul grădiniţei, pentru a le folosi la construirea unor adăposturi pentru porumbei.
De asemenea, aceştia au declarat că au fost lăsaţi să sustragă grinzile chiar de paznicul grădiniţei.
Jandarmii le-au întocmit persoanelor în cauză actele premergătoare sub aspectul săvârşirii unei fapte susceptibile de „furt calificat”, care vor fi înaintate în vederea continuării cercetărilor către Poliţiea municipiului Slobozia.
Recomandăm cetăţenilor să sesizeze imediat Jandarmeria, la numărul de urgenţă 112, ori de câte ori observă vreo încălcare a legilor sau a altor acte normative în vigoare.
BULETIN INFORMATIV, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Ialomiţa, Compartimentul Informare, Relatii Publice si cu Publicul

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.