Furt la „drumul mare” în Slobozia

0

jandarmi1Jandarmii din cadrul unei patrule independente de ordine publică din cadrul Detaşamentului Mobil Slobozia au fost sesizaţi de un bărbat, duminică 12 iulie a.c., în jurul orei 13.30 despre faptul că i s-a furat portofelul în care avea 130 de lei.
În urma verificărilor, jandarmii au constatat că acesta se întorcea de la serviciu şi s-a oprit la scara unui bloc din Slobozia pentru a fuma o ţigară, lăsându-şi pe treptele de la intrare pachetul de ţigări şi portrofelul. În acest interval a observat o femeie care dorea să intre în scara blocului şi pentru că avea mâinile ocupate cu bagaje s-a oferit să-i deschidă uşa de la intrare, moment în care un bărbat care trecea pe stradă i-a luat portofelul.
Bărbatul păgubit a văzut în apropiere patrula de jandarmi pe care a sesizat-o cu privire la cele întâmplate.
Jandarmii au procedat la căutarea persoanei care corespundea semnalmentelor indicate şi în scurt timp au reuşit să o depisteze, în persoana lui S. N. de 62 de ani din Slobozia.
Actele de constatare întocmite pentru fapta susceptibilă de „furt” comisă, au fost înaintate către Poliţia municipiului Slobozia, în vederea continuării cercetărilor.
COMPARTIMENTUL INFORMARE, RELAŢII PUBLICE ŞI CU PUBLICUL

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.