Ghiozdane cu rechizite școlare pentru 46 elevi oferite de Protopopiatul Slobozia la început de an școlar

0

Cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Vincențiu, Episcopul Sloboziei și Călărașilor, și prin grija Părintelui Protopop Laurențiu Cioranu, Protopopiatul Slobozia a organizat în perioada 30 august – 6 septembrie 2019 ediția a V–a a proiectului social-filantropic „Vreau să merg la școală”. Scopul proiectului este oferirea de suport educațional copiilor din familiile beneficiare de servicii sociale, care nu au posibilitatea de a-și achiziționa rechizitele școlare. Elevii vor fi astfel motivați să nu abandoneze școala.
La începutul întâlnirii au fost rostite rugăciuni pentru luminarea minții de către Părintele Protopop și Părintele Costin Mardale de la Parohia Nicolești, copiii și părinții acestora primind astfel binecuvântarea pentru începerea unui nou an şcolar. Apoi, fiecare elev a primit în dar un ghiozdan cu rechizite școlare.
Protopopiatul Slobozia urează tuturor elevilor, cadrelor didactice și părinților multă sănătate și rezultate cât mai bune.
Activitatea s-a desfășurat în contextul „Anului omagial al satului românesc (al preoţilor, învăţătorilor şi primarilor gospodari)”.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.