Gigi Petre, în dizgrația PNL Ialomiţa

2

DSC_0006

Actualul prefect, fost președinte PNL Ialomița, i-a supărat pe reprezentanţii liberalilor ialomiţeni pentru că s-a implicat în campania electorală de anul trecut şi a susţinut partidul lui Călin Popescu Tăriceanu.
Declaraţia îi aparţine preşedintelui PNL Ialomiţa, Ioan Martin, şi a fost făcută în conferinţa de presă de la anunţarea candidaturii sale pentru primăria Slobozia, în contextul enunţului privind aniversarea a 140 de ani de la înfiinţarea partidului. ,,M-a deranjat implicarea domnului Gigi Petre în campania ALDE. Asta m-a deranjat. Dacă va mai fi prefect până atunci, dacă va fi apolitic, probabil îl invităm” a spus răspicat Ioan Martin.
Reprezentantul liberalilor ialomiţeni a admis şi că măsura declarării înalţilor funcţionari publici ca apolitici a fost o greşeală, atâta timp cât propunerile şi obiectivele Guvernelor sunt politice.
Clementina Tudor

2 comentarii

  1. Contează mai puţin diferendele dintre cei doi politicieni “de dreapta”. Din punctul meu de vedere, cel mai pursânge liberal, la ora actuală, este Călin Popescu Tăriceanu. Doar n-o să-l comparaţi cu Vasile Blaga sau cu Gheorghe Flutur, cu Roberta Anastase sau cu alte paparude băsiste, una mai penală decât cealaltă. Un alt liberal adevărat, cel puţin prin declaraţii şi poziţie, este Ludovic Orban. Faptul că prefectul a optat pentru ALDE, nu înseamnă deloc trădarea liberalismului, dimpotrivă.
    PNL nu are căderea morală de a-l ataca pe Tăriceanu pentru susţinerea PSD, fiindcă ei, liberalii, au făcut-o mai abitir decât oricine prin acea struţocămilă numită USL.

  2. Gigi Petre prin acceptarea demnitatii de inalt functionar public , s-a angajat sa nu promoveze nici un partid politic . In toamna anului 2014 , la citi primari PNL a facut presiuni sa treaca prin ordonanta 55 la PLR (acum ALDE ) ? Cum ii chema la ordin pe directorii de deconcentrate sa semneze pt. PLR ? Pacatele se platesc ! Ce fac serviciile ?!?

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.