Grav accident rutier la intrare în Slobozia

3

Un grav accident de circulaţie s-a produs în această seară între Slobozia şi Bucu în jurul orei 19. În coliziune au fost implicate două autoturisme. Unul dintre pasageri a decedat pe loc şi a fost ridicat de Serviciul de Medicină Legală, iar un alt bărbat a decedat la spital. Dintre cei 9 răniţi 5 sunt copii (cel mai mic dintre ei are vârsta de 1 an şi 3 luni). Doi dintre micuţi au fost transportaţi în jurul orei 20 la spitalul Floreasca din Bucureşti. Doctorul Păun Tigeriu a făcut o primă declaraţie despre starea victimelor aduse la Urgenţe.

Din primele informaţii reiese faptul că unul dintre autoturisme venea de la aeroport de unde luase o femeie (probabil mama) şi cei 5 copii. Conducatorul auto era rudă de gradul I (văr) cu victimele. În spatele autoturismului care venea de la aeroport mai erau altele cu rude şi prieteni.

Vom reveni cu informaţii suplimentare.

Alexandru Boştină

3 comentarii

  1. dumnezeu sa-i ierte!!!sincere condoleante!!!!culai ai fost un om de nota 20 dumnezeu sa te ierte!!!prea mare tragedia asta….iti canta varghir culai ridicate sa-l auzi!!!

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.