Hârleţiada 2009 – 2011

7

Cu hârleţul înainte, vom aduce voturi multe…
Prin 2009, cand Tatulici le-a promis timp generos de emisie pe Realitatea, politicienii au identificat un nou mijloc de a-si face campanie electorala fara sa dea banu’ pe afise, galeti, mici, ace, brice.
Vorbeai cu Tatoi sa identifice o tarla in padure, sa-ti dea puieti si cazmale – de volintiri te ocupai tu. Toata presa scria de tine, apareai fara probleme la teve bifand o actiune “asa da” – mai rar se intampla asta la politicieni…
Anul asta a fost concurs. Nici nu stiai unde sa te duci mai intai: la liberali la Fetesti, sau la Urziceni la pedelisti si pesedisti? Am consumat un rezervor de benzina pentru pozele astea, asa ca si voi puteti pierde un minut ca sa admirati acesti maestri ai vorbelor goale, dand cu sapa.

7 comentarii

 1. alo, partiduuuuuuuuuuuuuu…pesedeuuuuu! va rog mariti factura lu floreanu pentru site, v-a pus numai poze cu voi! Alo, PDL, fratioare, rupeti-i factura lu Floreanu si pt ca nu a primit nici un ban de la voi, nu a scris nimic. I-a fost lene…bai fratilor, dar nu va este rusine de voi asa?

 2. @ presa
  lasa-ma, frate, sa ma simt si eu bine! macar pe saitul asta sa fiu jupan, daca in rest sunt ei!

  @ dorel
  nu-i vina mea ca nu stii tu cum arata cazacu, tinel, paros si nina zainescu…
  ori si astia au sarit in barca pesedeului? deh, vin vremuri grele…

 3. Ba, vedeti ca poama aia popescu-piedone, subalternul politic al lui felix-voiculescu-usl-psd-pnl alerga cu 154 km/h prin Lilieci, sa ajunga si el la eveniment.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.