Ialomița: 4 medii de 10 pentru admiterea la liceu

2

hrhrghr

Absolvenții din Ialomița au obținut, conform primelor rezultate ale evaluării naționale, 13 note de 10 la limba și literatura română și 17 note de 10 la matematică. Dintre aceștia, 4 candidați au reușit să obțină media 10, cu o dublă de 10, la română și matematică. Ei sunt Buzoianu Dan Teodor și Dinu Andreea Maria de la Școala gimnazială nr.3 Slobozia, Gândac Maria Alexia de la Școla gimnazială Sf.Andrei Slobozia și Ilie Andreea de la Liceul de Arte Ionel Perlea. În clasamentul notelor de 10 se mai regăsesc elevi de la Colegiul Național Mihai Viteazul din Slobozia, de la Școlile gimnaziale Alexandru Odobescu, I.H.Rădulescu și Colegiul Grigore Moisil din Urziceni, de la Școala Gimnazială Aurel Vlaicu din Fetești, Școala nr.1 din Țăndărei și Liceul Tehnologic din Fierbinți Târg.
Elevii nemulțumiți de note pot depune contestație vineri, 1 iulie, până la ora 20, iar rezultatele finale se vor afișa săptămâna viitoare, pe 5 iulie.

2 comentarii

  1. Felicitari! Brovo lor,profesorilor ce i-au pregatit.parintilor pentru grija avuta si scolilor care au asigurat conditiile de lucru!

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.