Ilie Alexandru a fost condus astăzi pe ultimul drum

4
O mulţime de oameni, cei mai mulţi foşti angajaţi, au asistat la slujba de înmormântare ţinută în Catedrala Episcopală de un sobor de preoţi, condus de Episcopul Sloboziei şi Călărasilor.
Toţi cei 6 copii, fostele soţii, finii cununaţi şi botezaţi în perioada de prosperitate, au stat la căpătâiul celui care a fost supranumit JR de România. Cei care l-au cunoscut apreciază că a fost un om darnic, care i-a ajutat ori de câte ori au avut nevoie.
Printre cei care au trecut în zilele de priveghi pe la Catedrală pentru a-şi lua rămas bun de la Ilie Alexandru se numără şi fostul europarlamentar, Maria Petre. Astăzi, catafalcul mortuar a fost urmat de mulţimea tăcută prin oraş, până la cimitir.
Ilie Alexandru avea 58 de ani, împliniţi la 20 august. Decesul a survenit în urma unui accident vascular, în noaptea de vineri spre sâmbătă, la spitalul judeţean de urgenţe din Slobozia, unde era internat din ziua de joi. Omul de afaceri a menţionat în testament să nu fie îngropat nici lângă mama lui şi nici lângă prima soţie, deşi ambele sunt înmormântate în cimitirul municipal.
guraialomiţei

4 comentarii

  1. Da, si ala din coscig e Iilie, dupa actuala nevasta e popa Nedelcu, ala cu capacu e Vasile groparu, in marginea din stanga e unu de la casa de copii, etc, putem sa-i identificam pe toti. Bolnavilor, lasati oamenii in durerea lor! I-a intrebat cineva daca vor sa fie expusi in asemena momente? Se vede treaba ca obiceiul spartului de seminte pe marnea santului n-a disparut, doar a evoluat tehnologic.

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.