Impact frontal între două autoturisme pe varianta Sloboziei, cu 4 persoane rănite

1

_DSC2549

Din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de trafic, un tânăr de 19 ani din Slobozia a pierdut controlul autoturismului pe care îl conducea şi a pătruns pe contra sens unde s-a lovit frontal cu un BMW de Constanţa, care circula regulamentar pe banda opusă.
În urma accidentului, toţi pasagerii din autoturisme au fost răniţi.
La faţa locului s-au deplasat 5 echipaje de intervenţie rapidă şi prim ajutor, inclusiv o auto specială cu apă şi spumă, iar la spital au fost transportate 3 femei cu vârste de 92, 63 şi 59 de ani, din autoturismul lovit, şi un tânăr de 18 ani din maşina care a derapat.
Ambii şoferi, în vârstă de 20 de ani, cel din Slobozia, şi 61 de ani cel din judeţul Constanţa, au fost testaţi alcool scop, rezultatul fiind zero. La solicitarea acestora, conducătorii auto au fost şi ei transportaţi la spital.
Clementina Tudor

1 comentariu

  1. Va urma un accident la intersecția aflată între BRD și groapa lui Stoica unde semaforul nu merge mai mult de 5-6 ore pe zi, fiind înlocuit cu lumina galbenă intermitentă (sau cu lipsa totală o oricărei semnalizări luminoase) ceea ce, din cauza lipsei de vizibilitate laterală, mai mult îngreunează circulația decât să o fluidizeze.

    Oare de cât timp are nevoie Poliția din Slobozia ca să reușească să constate cât de necesară este o funcționare fără intermitențe a semoforului în această intersecție?

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.