În ce țări sunt cele mai populare cazinourile online?

0

Cazinourile online au distrus barierele care îi opreau pe jucătorii la cazino să se simtă în largul lor, a distrus obligativitatea de a merge până la un cazino fizic pentru a te juca, a făcut posibil ca gamblerii să se poată juca orice joc de cazino în orice moment, iar acest lucru se datoreaza tehnologiei, a internetului, dar și a celor care au pornit acest curent. Astăzi aflăm împreună în ce țări sunt cele mai populare cazinourile online.

Statele Unite

Nu ar trebui să fie o surpriză faptul că cele mai populare cazinouri online din lume sunt populare în Statele Unite. Un cont Maxbet poate fi creat doar datorită acelor oameni incredibil de inteligenți care au creat aceste sisteme de cazinouri online. Și în ce altă țară să fie cele mai populare cazinourile online dacă nu în locul de unde au luat naștere? Primele și cele mai cunoscute cazinouri fizice din lume au fost lansate și construite în Statele Unite. Evident că tot acolo sunt cei mai avansați jucători, tehnologia și trendurile pornesc de acolo, iar gamblerii cu cele mai mari câștiguri se află tot acolo.

Evident, celebrul Las Vegas se află în Statele Unite. Un oraș plin de lumină, cu propriile atracții turistice și monumente istorice, dar și mai important decât atât, un loc plin de 75 de cazinouri, printre care cele mai celebre, precum Bellagio sau MGM Grand Las Vegas. Vegasul nu este niciodată adormit, este orașul unde viața de noapte se contopește cu viața de zi cu zi, unde dacă nu ești pregătit de distracție, nu ești unde trebuie.

Bellagio este un cazino cu peste 40 de mese de Poker chiar și o zonă unde se joacă la mize foarte, foarte mari. Poveștile despre Las Vegas pot continua, dar este clar unde se află cazinourile online cu cea mai mare reputație.

Australia

Când am pus Australia în această listă, evident că ne-am gândit direct la Melbourne, un oraș care concurează la cele mai râvnite surse de divertisment din lume. Gamblingul și jocurile de noroc sunt considerate cele mai căutate și dorite metode de relaxare și plăceri atât pentru localnici și nativi, dar și pentru turiștii care pășesc pragul aeroportului. Ceea ce îi deosebește pe cei din Australia de alte zone ale globului este că orice cazino din Australia plătește anumite taxe la stat.

Vorbim despre orașul unde Chef Gordon Ramsay deține două dintre cele mai importante și populare restaurante ale sale. În regiunea celor mai bogate cartiere pline de cazinouri din Melbourne se află foarte multe distracții, posibilitatea de a participa la activități interactive, dar evident și o mulțime de modalități de gambling, betting și pariere. Evident că la o atmosferă de genul acesta, cazinourile online sunt printre cele mai populare.

Canada

Pe locul trei în topul țărilor cu cele mai populare cazinouri online se află și Canada. Aproximativ 20 de milioane de jucători pariază regulat la cazinouri online din Statele Unite. 80% dintre aceștia sunt bărbați în timp ce 20% sunt femei. Câteva dintre cele mai bune și populare cazinouri online din lume au pornit de pe acest teritoriu, motiv pentru care oamenii care oamenii din acest teritoriu sunt atât de pasionați de gambling și betting pe acest teritoriu. Dacă vrei să știi ce jocuri preferă canadienii, sloturile au deja răspunsul la întrebare.

Aproape 20% dintre gambleri aleg sloturile ca metodă de gambling. Acest lucru înseamnă că restul de 80% trebuie să găsească alte activități la fel de interesante. Foarte mulți canadieni aleg jocurile de masă, jocurile electronice sunt cele de pe următoarele locuri.

Dacă vrei să găsești cele mai bune cazinouri online din Canada, ar trebui să le alegi pe cele care îți oferă cel mai bun tratament, cele mai mari câștiguri și cel mai bun tratament posibil.

Monaco

Monte Carlo este un spectacol al mașinilor foarte scumpe, al locurilor unde cei mai importanți oameni din lume aleg să meargă pentru a se bucura de o experiență luxoasă de pariere. Vegasul este scump, gălăgios și distractiv, dar Monte Carlo este paradisul luxului. Cele mai opulente cazinouri, iar cazinoul din Monte Carlo este vedeta a peste 2 milioane de fotografii anual.

Dacă nu vrei să joci sau nu îți permiți, vei putea oricând să plătești o taxă de 10 euro pentru a vizita coridoare din secolul 19 care găzduiesc mereu campionate de Poker celebre.

Concluzie

Cele mai populare cazinouri online din lume se află chiar în cele mai populare colțuri ale lumii, unde luxul se îmbină cu distracția și unde viața de noapte este principala atracție. Data viitoare când îți planifici o excursie în altă țară și ești cât de cât pasionat de gambling, ar trebui să consideri una dintre cele 4 destinații prezentate de noi în acest ghid. Măcar merită să vizitezi aceste locuri fără să riști o avere.

 

 

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.