Încarcerat după ce, pe fondul consumului de alcool, a înjunghiat un consătean

0

În cursul zilei de astăzi, 4 mai, în arestul Inspectoratului a fost încarcerat un tânăr în vârstă de 28 de ani, din comuna Miloşeşti, judeţul Ialomiţa, pe numele căruia Tribunalul Ialomiţa a emis un mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 29 de zile, pentru săvârşirea infracţiunilor de tentativă la omor calificat şi portul fără drept al cuţitului în loc public.

În fapt, în noaptea de 1/2 mai a.c., prin Sistemul Naţional pentru Apeluri de Urgenţă 112, un cetăţean a sesizat Poliţia că un tânăr de 21 de ani, din comuna Miloşeşti, a fost înjunghiat cu un obiect înţepător de către un consătean.

În temeiul sesizării, la faţa locului s-a deplasat de îndată o echipă operativă, care, în urma cercetărilor efectuate, a stabilit că, în timp ce se aflau într-o discotecă din comuna Miloşeşti, pe fondul consumului de alcool, între cele două persoane a izbucnit un conflict spontan, ocazie cu care victimei i-au fost aplicate două lovituri cu un cuţit în zona abdominală şi a gambei stângi. Ulterior, cadrele medicale au apreciat că leziunile produse au pus în primejdie viaţa victimei.

În prezent, cel în cauză se află în arestul Inspectoratului.

Inspector de poliţie SALAORU DANIELA, compartiment relatii publice IPJ Ialomita

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.