Incendiere, violenţă în familie şi ameninţare sunt acuzaţiile aduse unui bărbat din Ialomiţa, reţinut şi prezentat la instanţă cu propunerea de arestare preventivă

0

Polițiștii din cadrul Oraşului Căzăneşti, au intervenit la sesizarea unei tinere de 25 de ani care a reclamat că a fost bătută de tatăl său.

În urma verificărilor, a reieșit că bărbatul, de 46 de ani, pe fondul unor neînțelegeri mai vechi și al consumului de băuturi alcoolice, și lovit fiica și amenințat soția, după care a dat foc mansardei locuinței.

Tânăra a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență Slobozia cu o ambulanță, pentru îngrijiri de specialitate.

De asemenea, polițiștii au întocmit formularul de evaluare a riscului, din care a reieșit faptul că există risc iminent asupra vieții și integrității victimei, fiind emis un ordin de protecție provizoriu pe numele bărbatului în cauză.

În urma probatoriului administrat, acesta a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Ialomița, urmând să fie prezentat instanţei competente, cu propunere de arestare preventivă.

Cercetările penale sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „violenţă în familie”, „distrugere” şi „ameninţare”.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.