Incendii la Fundata şi Malu Roşu

0

incendiu-casa

Sâmbătă şi duminică, pompierii ialomiţeni au fost chemaţi să stingă două incendii la locuinţa unui cetăţean din satul Fundata şi la o societate comercială din Malu Roşu.
Magazinul a fost cuprins de flăcări de la un scurt circuit la instalaţia electrică, iar în camera afectată se aflau 5 mc de scândură, trei vitrine frigorifice, o drujbă, o cositoare şi documentele societăţii. La fața locului s-au deplasat pompierii de la Secția Urziceni cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă și un echipaj SMURD, pentru acordarea primului ajutor medical unei persoane în vârstă de 24 de ani, care a suferit un atat de panică. După aproximativ două ore, pompierii au reușit lichidarea incendiului ce amenința să se extindă și la clădirile învecinate.
În schimb, la casa din Fundata, focul a distrus patru camere şi acoperişul. Pârjolul s-a pornit de la un horn neizolat şi supraîncins.
Pompierii de la garda Slobozia au intervenit inițial pentru scoaterea din interiorul locuinţei a trei butelii, iar după aproape două ore, aceștia au reușit lichidarea incendiului, în cooperare cu Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență al localității.
Clementina Tudor

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.