Incendii stinse de pompierii ialomițeni în prima zi a anului

0

Încă din zorii zilei de 01.01.2018, echipajele de stingere a incendiilor au fost alertate pentru a interveni în sprijinul cetățenilor.
Astfel, un foc declanșat, cel mai probabil, în mod intenționat la un chioșc pentru comercializarea produselor pirotehnice din Slobozia, a alertat forțele de intervenție în jurul orei 07.00. Din fericire, construcția metalică, amplasată în fața unui important centru comercial din Slobozia, precum și intervenția operativă a pompierilor, au împiedicat extinderea incendiului, care a avut ca efect doar distrugerea elementelor pirotehnice din interior.
Un alt incendiu a izbucnit în aceeași zi, în jurul orei 10.00, la o locuință din comuna Cocora, iar la fața locului s-au deplasat pompierii de la Garda de Intervenție Slobozia și membrii Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență din Reviga. Pompierii militari și voluntari au acționat cu trei autospeciale de lucru cu apă și spumă, iar după mai bine de două ore, incendiul a fost lichidat. În urma evenimentului, proprietarii, în vârstă de 68, respectiv 72 de ani, au suferit atacuri de panică și au fost asistați de echipajul SMURD prezent la fața locului. În incendiu au fost distruse aproximativ 15 mp de acoperiș și o parte din bunurile aflate în încăperi. Cel mai probabil, incendiul a izbucnit de la un conductor electric defect sau neizolat corespunzător, la care s-a produs un scurtcircuit electric.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.