Începând de luna aceasta, Spitalul Județean de Urgență Slobozia va efectua intervenții chirurgicale ce țin de microchirurgia laringiană precum nodulii sau polipii vocali, chisturile de coardă vocală și alte laringite cronice

0

Medicii secției O.R.L. continuă seria premierelor în ceea ce privește intervențiile chirurgicale practicate în Spitalul Județean de Urgență Slobozia. Coordonatorul echipei a fost Dr. Tudor Ionescu care, alături de Dr. Mihai Pîrva și Dr. Georgiana Heemeryck, și cu suportul anestezistului Dr. Adriana Hedeș, au efectuat o microlaringoscopie suspendată utilizând tije endoscopice Hopkins. Aceasta este o procedură inovativă de fonochirurgie (așadar de chirurgie a corzilor vocale) de mare acuratețe optică dobândită prin aparatura ultraperformantă achiziționată de spital. Începând din Iulie, Spitalul Județean de Urgență Slobozia va efectua intervenții chirurgicale ce țin de microchirurgia laringiană precum nodulii sau polipii vocali, chisturile de coardă vocală și alte laringite cronice.
Dr. Tudor Ionescu s-a perfecționat în fonochirurgie la Spitalul Regal din Manchester (Anglia) și la Institutul O.R.L. “Prof. Dr. D. Hociotă” din București.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.