Info TRAFIC IALOMIȚA – joi, 20.12.2012, ora 12.00

1

info trafic

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ialomiţa informează că la această oră (12:00), circulaţia pe drumurile judeţului se desfăşoară în condiţii de iarnă nefiind semnalate drumuri blocate. 

Având în vedere că până la ora 13:00 este în vigoare o avertizare de cod portocaliu emisă de Administraţia Naţională de Meteorologie, referitoare la ninsori şi intensificări ale vântului, le recomandăm conducătorilor auto să nu pornească la drum dacă nu este absolut necesar. În cazul în care călătoria nu poate fi amânată, îi sfătuim pe şoferi să-şi echipeze corespunzător autovehiculele pentru circulaţia în condiţii de iarnă (anvelope specifice sezonului rece, lanţuri antiderapante, lopată, săculeţ cu nisip, o rezervă de combustibil, sistem de climatizare-dezaburire funcţional etc.). De asemenea, trebuie luată în calcul şi posibilitatea întreruperii circulaţiei pe unele drumuri, iar în acest caz din autovehicul nu trebuie să lipsească haine groase, pături, alimente, apă şi unul sau mai multe telefoane mobile cu adaptor la priza auto.

Mare atenţie! În condiţii de carosabil umed ori acoperit cu zăpadă, gheaţă sau polei creşte numărul de accidente a căror cauză este viteza neadaptată.

1 comentariu

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.