Info trafic nr. 1 din 3 ianuarie 2011

1
Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ialomiţa informează că la această oră (12.00) pe raza judeţului traficul rutier se desfăşoară în condiţii de iarnă, nefiind înregistrate evenimente rutiere.
Poliţiştii recomandă conducătorilor auto să evite traseele lungi pentru că există pericolul ca şoselele să se blocheze pe fondul ninsorii abundente şi a viscolului, cu toate că utilajele de deszăpezire acţionează.
Totodată, cetăţenii sunt sfătuiţi ca înainte de a pleca la drum să se informeze temeinic despre situaţia traseului pe care urmează să se deplaseze, accesând pagina de internet a Companiei Naţionale de Autostrăzi si Drumuri Naţionale din România, www.cnadnr.ro sau apelând numărul de telefon 021/9360 (Comandamentul Central de Iarnă), iar dacă trec prin zonele afectate de ninsori, să pregătească autovehiculele pentru circulaţia pe timp de iarnă şi să adapteze permanent viteza la condiţiile meteo-rutiere (vizibilitate redusă, carosabil acoperit cu zăpadă, polei sau umed şi viscol).  De asemenea, este necesar să se păstreze în mers o distanţă suficientă faţă de autovehiculele din faţă pentru a putea opri în condiţii de siguranţă.
INSPECTORATUL DE POLIŢIE AL JUDEŢULUI IALOMIŢA

1 comentariu

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.