INFO TRAFIC ora 14.00

3
Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ialomiţa informează că la această oră (14.00) pe raza judeţului a fost reluat traficul pe  următoarele drumuri judeţene:
– DJ 211 – Griviţa – Horia;
– DJ 203 F – Bucşa – Dumitreşti,
– DJ 313 – Axintele – Horia,
traficul fiind în continuare întrerupt pe DJ 102 H – Colelia – Grindu.
Poliţiştii reamintesc conducătorilor auto să evite traseele lungi pentru că există pericolul ca şoselele să se blocheze pe fondul ninsorii abundente şi a viscolului, cu toate că utilajele de deszăpezire acţionează.
Cetăţenii sunt sfătuiţi ca înainte de a pleca la drum să se informeze despre situaţia traseului pe care urmează să se deplaseze, apelând numărul de telefon 021/9360 (Comandamentul Central de Iarnă), iar dacă trec prin zonele afectate de ninsori, să pregătească autovehiculele pentru circulaţia pe timp de iarnă şi să adapteze permanent viteza la condiţiile meteo-rutiere (vizibilitate redusă, carosabil acoperit cu zăpadă, polei sau umed şi viscol).  De asemenea, este necesar să se păstreze în mers o distanţă suficientă faţă de autovehiculele din faţă pentru a putea opri în condiţii de siguranţă.
COMPARTIMENT INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE, IPJ IALOMITA

3 comentarii

    • elena, poti intreba direct la politie – eu am luat informatia copy/paste fara sa ma uit ce scrie.

      acum, daca ma gandesc putin, puteau la fel de bine sa scrie grivita – marte… nici eu nu stiu vreun drum grivita – horia. nu exista.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.