INFO TRAFIC – Situaţia traficului rutier în judeţul Ialomiţa la ora 18:15

0

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ialomiţa informează că la această oră (18.15), se circula controlat, autoturismele fiind insotite de echipaje de politie, pe urmatoarele drumuri nationale:
– DN2A intre localitatile Slobozia si Urziceni;
– DN21 intre localitatile Slobozia si Braila;
– DN1D intre localitatile Urziceni si Albesti-Paleologu.
Traficul a fost reluat pe DN21 intre localitatile Slobozia si Drajna, pe DN3A intre localitatile Drajna si Fetesti si in judetul Calarasi pe DN3 intre localitatile Lehliu si Bucuresti, insa se circula ingreunat, in conditii de iarna.
Drumul national 2 intre localitatile Urziceni si Bucuresti ramane in continuare blocat.
Intre localitatile Radulesti si Maia a fost deschis circulatiei drumul judetean 101B.
Le recomandăm conducătorilor auto ca înainte de a porni la drum să pregătească autovehiculele pentru circulaţia în condiţii de iarna şi să se informeze despre situaţia traseului pe care urmează sa se deplaseze, accesând pagina de internet a Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România, www.cnadnr.ro.
Le recomandăm conducătorilor auto să nu pornească la drum dacă nu este absolut necesar. În cazul în care călătoria nu poate fi amânată, îi sfătuim pe şoferi să-şi echipeze corespunzător autovehiculele pentru circulaţia în condiţii de iarnă (anvelope specifice sezonului rece, lanţuri antiderapante, lopată, săculeţ cu nisip, o rezervă de combustibil, sistem de climatizare-dezaburire funcţional etc.). De asemenea, trebuie luată în calcul şi posibilitatea întreruperii circulaţiei pe unele drumuri, iar în acest caz din autovehicul nu trebuie să lipsească haine groase, pături, alimente, apă şi unul sau mai multe telefoane mobile cu adaptor la priza auto.
Compartimentul relatii publice al IPJ Ialomiţa

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.