INFO TRAFIC – Situaţia traficului rutier în judeţul Ialomiţa

3

foto: Florin Floreanu

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ialomiţa informează că astăzi, 25 ianuarie a.c., ora (11:30), circulaţia a fost întreruptă pe DN1D între localităţile Bărbuleşti şi Jilavele, în vederea facilitării intervenţiei utilajelor de deszăpezire şi de împrăştiere a materialului antiderapant. Carosabilul este acoperit cu zăpadă care a început să îngheţe.
Având în vedere că până mâine la ora 18:00 este în vigoare o avertizare emisă de Administraţia Naţională de Meteorologie, referitoare la ninsori abundente şi viscol, le recomandăm conducătorilor auto să nu pornească la drum dacă nu este absolut necesar. În cazul în care călătoria nu poate fi amânată, îi sfătuim pe şoferi să-şi echipeze corespunzător autovehiculele pentru circulaţia în condiţii de iarnă (anvelope specifice sezonului rece, lanţuri antiderapante, lopată, săculeţ cu nisip, o rezervă de combustibil, sistem de climatizare-dezaburire funcţional etc.). De asemenea, trebuie luată în calcul şi posibilitatea întreruperii circulaţiei pe unele drumuri, iar în acest caz din autovehicul nu trebuie să lipsească haine groase, pături, alimente, apă şi unul sau mai multe telefoane mobile cu adaptor la priza auto.
Mare atenţie! În condiţii de carosabil umed ori acoperit cu zăpadă, gheaţă sau polei creşte numărul de accidente a căror cauză este viteza neadaptată.
Compartimentul relatii publice al IPJ Ialomiţa

3 comentarii

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.