INFO TRAFIC

0
Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ialomiţa informează că în cursul zilei de astăzi, 27 decembrie a.c. va continua să ningă şi se va depune strat de zăpadă consistent.
La ora actuală traficul pe principalele artere din judeţ se desfăşoară în condiţii de iarnă, nefiind înregistrate evenimente rutiere.
Le recomandam conducătorilor auto ca înainte de a porni la drum sa pregătească autovehiculele pentru circulaţia în condiţii de iarna si sa se informeze despre situaţia traseului pe care urmează sa se deplaseze, accesând pagina de internet a Companiei Naţionale de Autostrăzi si Drumuri Naţionale din România, www.cnadnr.ro sau, pentru detalii, sa apeleze numărul de telefon 021/9360 (Comandamentul Central de Iarna).
Pentru circulaţia în condiţii de siguranţă conducătorii auto trebuie să adapteze permanent viteza la condiţiile meteo-rutiere(vizibilitate redusă, carosabil acoperit cu zăpadă, gheaţă polei sau umed). Totodată, este necesar să păstreze în mers o distanţă de siguranţă faţă de vehiculul dinainte, pentru a putea opri fără probleme la nevoie.
COMPARTIMENT INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.