Infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice

0

egegegege

Poliţiştii rutieri au depistat pe şoselele ialomiţene doi bărbaţi de 25 şi 62 de ani, din comuna Bărcăneşti, respectiv Albeşti, în timp ce se aflau la volanele a două autoturisme, deşi anterior consumaseră băuturi alcoolice.
Cei în cauză au fost testaţi alcoolscop, rezultatele fiind 0,99, respectiv 1,04 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind ulterior transportaţi la cele mai apropiate unităţi spitaliceşti în vederea recoltării de probe biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiilor.
Totodată, în urma verificării în bazele de date, poliţiştii au stabilit faptul că tânărul de 25 de ani nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

* * *

Un alt tânăr de 26 de ani, din comuna Bărbuleşti este cercetat de poliţişti pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul, fără a poseda permis de conducere.
Tânărul nu s-a conformat semnalului regulamentar de oprire efectuat de către poliţiştii rutieri pe raza municipiului Urziceni, şi a încercat să se sustragă controlului, însă a fost identificat la scurt timp pe raza localităţii.

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.